Ми у Facebook
14.06.2014, 07:55

Гороскоп на 14 червня: найкраще – разом!

Не варто зациклюватися на серйозних темах. Приділіть увагу дому, дітям, коханим, побутовим клопотам, активному відпочинку та особистим стосункам.
Астрологічний прогноз: 14 червня 2014, субота.

17 місячна доба. Місяць у знаку Козерога (третя чверть, спадає).

Непростий, емоційно розбурханий і водночас веселий день. Ідеальний для родинних свят, дитячих розваг - з усіма хвилюваннями, непорозуміннями, "розбірками" нетверезих людей. Не подобається такий сценарій? Приготуйтеся або взяти під контролю ситуацію. Або з розумінням та гумором поставитися до чужого егоїзму та пофігізму, розслабитися й посміятись...

У важливих серйозних справах пощастить не всім. Придумані раніше плани можуть зруйнуватися, як будиночок із гральних карт.

Замість того, щоб починати щось міняти (наприклад, фарбувати, поливати грядки, займатися дрібним ремонтом), почнемо обговорювати якісь новини, поринемо у проблеми друзів та дітей…

Але буде досить весело, цікаво й різноманітно. Особливо пощастить тим, хто легко адаптується до змін, у будь-якій ситуації знаходить позитив і корисне зерно, ще й вміє перекрутити все на свою користь.

Імпровізуйте, навіть трохи ризикуйте – примхлива Фортуна десь поряд! Пасивне лежання біля телевізора протипоказане. Не завантажимо себе роботою по самі вуха – робота знайде нас сама!

Початок дня добре підходить для фізичної «розминки» в саду-городі й на дачі, неформального спілкування, легкого флірту, нових знайомств. Успішно складуться короткі поїздки з якоюсь приємною метою – сімейні події, дні народження, весілля, екскурсії та пікніки з друзями й колегами.

Гороскоп на тиждень 9 – 15 червня

А от вечір може «підсунути» якусь халепу. Висока ймовірність ілюзій та омани. Не хочете зайвих пригод на свою голову - відмовтеся від участі в несподіваних авантюрах і розваг у сумнівних компаніях. Тут краще чемно натякнути, що «ні, поки що не можу»…

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Лунный посевной календарь дачника, садовода-огородника: июнь 2014
Кому повезет в 2014 году? Прогноз астролога
Неблагоприятные и рискованные дни 2014 года





На правах реклами