Ми у Facebook
16.06.2014, 08:00

Громадські організації Рівного вимагають притягнути до відповідальності учасників режиму Януковича

Громадські організації Рівного та області підготували звернення до депутатів обласної ради щодо притягнення до відповідальності співучасників режиму Януковича та скасувати призначення за партійним принципом.
Подаємо текст звернення:

Цим зверненням, ми - патріоти України, представники громадських організацій Рівненщини, висловлюємо своє занепокоєння станом справ в органах місцевого самоврядування, правоохоронних та контролюючих структурах Рівненщини та України загалом. Найкращі сини та дочки нашої країни віддали своє життя за те, щоб змінити корумповану систему влади, зламати злочинні схеми та забезпечити європейський шлях розвитку України. Натомість, ми бачимо, що ситуація в Державі абсолютно не змінилася. На прикладі Рівненської області констатуємо той факт, що колишнє керівництво органів самоврядування та правоохоронних структур, яке є співучасниками злочинів режиму Януковича, не притягнуте до кримінальної відповідальності.

Комуністична партія продовжує на найвищому рівні безперешкодно діяти всупереч інтересам України, пропагуючи та підтримуючи сепаратистські рухи на сході країни. Продовжується процес непрозорого призначення керівництва правоохоронних органів за квотно-політичним принципом, з метою покривання незаконного видобутку бурштину та інших злочинів. В області процвітає корупція в системі освіти, охорони здоров’я та державних закупівель.

У Рівному відремонтували пам'ятник воїну-афганцю

Зважаючи на вище сказане, ми звертаємося до депутатів з наступним:

1. Звернутися від імені Рівненської обласної ради до Міністерства юстиції України з вимогою скасувати реєстрацію Комуністичної партії України та заборонити її діяльність на території країни, як такої, що підриває державний суверенітет;

2. Ініціювати незалежне розслідування корупційних та кримінальних злочинів колишнього керівництва Рівненської обласної та районних державних адміністрації, органів місцевого самоврядування усіх рівнів. Притягнути співучасників режиму Януковича до кримінальної відповідальності;

3. Оголосити недовіру призначеним за квотно-партійним принципом керівникам УМВС та Прокуратури Рівненської області, решти контролюючих та правоохоронних структур.





На правах реклами