Ми у Facebook
16.06.2014, 12:02

У Рівному вартість проїзду буде 3 гривні? [+Відео]

Саме це питання обговорили на громадських слуханнях, в яких взяли участь перевізники, представники громади та працівники міського управління транспорту та зв'язку.
У Рівному триває обговорення щодо вартості проїзду у маршрутних таксі. нагадаємо, що у траввні вартість проїзду підняли до 2, 50 гривень. Проте перевізники не хочуть зупинятися на такій вартості. Вони наголошують на тому, щоб вигідно працювати їм потрібно встановити тариф - 3 гривні.

- Ми знову зробили всі перерахунки вартості проїзду, з урахуванням поправок, які говорили члени Рівненського міськвиконкому, - розповідає начальник Рівненського міського управління транспорту та зв`язку Віталій Миронюк. - 97 перевізників Рівного подали свої розрахунки. Згідно з цими даними вартість проїзду у рівненських маршрутках повинна бути 3 гривні та 7 копійок.

У Рівному знову обговорять вартість проїзду

Представників громади міста на обговоренні було не так і багато. Проте всі учасники переконували, що водії маршруток у Рівному повинні спочатку змінити своє відношення до пасажирів, а потім тільки починати обговорення підняття тарифів.

ВІДЕО - Віталій Миронюк про підвищення вартості проїзду


Перевізники ж наголошують, що при збільшенні тарифу вони зможуть вчасно проводити ремонт своїх авто та покращувати якість надання послуг.

Голова "Спілки перевізників" Валентин Демчук висловив позицію перевізників





На правах реклами