Ми у Facebook
17.06.2014, 13:50

На кордоні з Росією хочуть побудувати стіну

Секретар РНБО Андрій Парубій заявив, що за рішенням Кабміну доручено провести в односторонньому порядку демаркацію кордону з Росією.
Про це заявив секретар РНБО Андрій Парубій, передає Цензор.НЕТ.

"Доручено Кабінету міністрів України організувати односторонню демаркацію українсько-російського державного кордону, забезпечити її належне інженерно-технічне облаштування відповідно до сьогоднішніх загроз національній безпеці", - заявив він після засідання РНБО в понеділок увечері в Києві.

ВІДЕО: Росіяни попросили вибачення в українського народу

Також він зазначив: "Прийнято рішення про будівництво інженерних споруд уздовж нашого кордону та невідкладні заходи для розвідки щодо нейтралізації диверсантів, які проходять на територію України".

У Донецьку захопили держказначейство - сотні тисяч людей залишаться без пенсій та допомог

«Паркан Коломойського». Інфографіка з сайту www.slovoidilo.ua
«Паркан Коломойського». Інфографіка з сайту www.slovoidilo.ua


Майже 25% опитаних жителів Горлівки планують покинути місто

Нагадаємо, голова Дніпропетровської ОДА Ігор Коломойський запропонував президентові Петру Порошенко звести укріплену стіну вздовж кордону з Росією на території Донецької, Луганської та Харківської областей.
Власне, сам інженерний проект та техніко-економічне обґрунтування його необхідності вже відправлені на розгляд в Адміністрацію президента. Про це повідомляє прес-служба Дніпропетровської ОДА.





На правах реклами