Ми у Facebook
17.06.2014, 14:17

ДОСЬЄ: Директор Рівненського обласного краєзнавчого музею Олександр Булига [+Фото]

Депутати Рівненської обласної ради на засіданні 17 червня після гострої дискусії більшістю голосів проголосували за продовження контракту з директором Рівненського обласного краєзнавчого музею Олександром Булигою. Дізнайтесь про нього більше!
Олександр Степанович Булига народився 23 січня 1965 року в Рівному. Має брата-близнюка Віктора. Навчався у рівненській ЗОШ № 1. У 1989 році закінчив Чернівецький державний університет. У 1987 році розпочав працювати у Рівненському обласному краєзнавчому музеї, у 2005 році був призначений його директором.

Брати Булиги: “Навіть діти нас не розрізняли”

У 2010 році Олександр Булига видав книжку під назвою «Поєднані Волинню». Її героями стали видатні волиняни – від давньоруських племен до особистостей князівської доби, козаччини й національно-визвольного руху ХХ століття. У другій частині книжки спільна з братом Віктором робота – кіносценарій «Першокнига», який став дипломантом конкурсу кіносценаріїв всеукраїнського фестивалю молодого кіно «Двері» в Рівному. Кіносценарій «Першокнига» 2011 року був доопрацьований та перероблений, як за формою, так і за змістом і дістав назву «Оберіг» Це історія про український манускрипт, відомий під назвою «Пересопницьке Євангеліє».





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ