Ми у Facebook
17.06.2014, 16:15

Родинне свято Honda Family Day в Рівному відбулось уже другий рік поспіль [+Фото]

Нещодавно в Автограді вже вдруге відбулося грандіозне свято для усієї родини Honda Family Day, яке зібрало цілі родини любителів легендарної марки. Для шанувальників цього японського бренду була організована можливість насолодитися модельним рядом автомобілів і квадроцикла Honda в динаміці.
Зокрема, гості заходу мали можливість випробувати найпопулярніші моделі Honda – Honda CR-V 2.4, Honda Civic, Honda Accord та Honda Crosstour 3,5.

Для гостей свята був доступний фуршет з дуже смачним шашликом, салатами та іншими закусками. Від можливого дощу або непогоди гостей захищали великі просторі шатра. Додав емоцій майстер велотріалу Олег Гришко.

Honda Family Day знову в Рівному вже 15 червня

Також завітав на свято президент компанії Хонда Україна Таку Касахара. “Хонда – це транснаціональна корпорація, яка вже багато років працює в Україні. Ми розуміємо свою громадянську відповідальність перед українським суспільством, і саме тому для України та українців ми створюємо таку ж якісну техніку, яку створюємо для своєї держави. Цим святом компанія Хонда хоче стати ближче до вас, надати вам унікальну можливість першими оцінити переваги новинок нашого виробництва. Під час івенту на гостей свята традиційно чекають безліч конкурсів, подарунків і, я впевнений, позитивних емоцій» - розповів про івент Таку Касахара.



Тест-драйви квадроцикла, захоплюючі конкурси, фейс-арт,  а також гра з веселими піратами розважали наймолодших учасників заходу.
Ведучий MC Accord представляв гостям програму дня: оголошував тест-драйви, запрошував брати участь в конкурсах та вікторинах від компанії Honda та вигравати чудові сувеніри Honda (футболки, бейсболки, чашки, ліхтарики, flash-ки).





Напередодні свята в Автограді, офіційному дилерському центрі Honda у Рівному відбулись уроки безпечного водіння. Міні-семінар по безпечному водінню провів співробітник компанії Honda Україна, який закінчив спеціальну програму навчання у Сингапурському центрі безпечного водіння Honda. За словами відвідувачів семінару, такі уроки допомагають значно підвищувати загальний рівень безпеки людей та змінюють погляд на прості, але в той же час значущі речі, над якими раніше не було часу замислюватися.



Команда дилерського центру Honda у Рівному висловлює подяку всім, хто провів цей день з Honda, ділячись позитивними емоціями, приємними враженнями та захопленнями!







Перегляньте всі фотографії із заходу на сторінці Автограду в соціальній мережі Facebook.





На правах реклами