Ми у Facebook
21.06.2014, 11:01

Встановлено винних у розстрілі понад 70 осіб з Небесної сотні

Про це заявив радник Президента України Юрій Луценко.
Слідчими точно встановлені особи, які були винні у розстрілі понад 70 осіб з Небесної сотні, заявив в ефірі "ШустерLive" радник Президента України Юрій Луценко. Винні заарештовані і найближчим часом їм будуть винесені обвинувачення в судах, запевнив Луценко.

Незабаром у Рівному створять авторську композицію «Небесна Сотня»

"Дії силовиків з розслідування вбивств на Майдані та грабунку країни Януковичем - вже заарештовані люди, яких підозрюють у розстрілі понад 70 осіб з Небесної сотні. Вони арештовані і найближчим часом їм будуть висунуті звинувачення в українських судах. По балістиці встановлена їх вина, проведені експертизи та очні ставки", - сказав він.

Рівне: яку вулицю пропонують перейменувати на честь Небесної Сотні

За словами Юрія Луценка, слідчими проведено великий обсяг роботи, який надає впевненість, що вина цих людей буде доведена в суді, повідомляє dt.ua.

"Плине кача": пісня-реквієм героям Майдану [СЛОВА, ВІДЕО]

До слова, у Рівному герої Небесної Сотні стали почесними громадянами міста. Відповідне рішення прийняли на недавній сесії депутати Рівнеради. У складі Небесної сотні загинули троє рівнян - Олександр Храпаченко, Валентин Опанасюк та Георгій Арутюнян. А на другому пленарному засіданні 25-ої сесії Рівненської обласної ради 17 червня збирають підписи під зверненням до міського голови Рівного Володимира Хомка щодо перейменування на честь Небесної Сотні вулиці Кіквідзе в обласному центрі.





На правах реклами