Ми у Facebook
23.06.2014, 11:00

На Рівненщині п’яний водій перевозив дітей

Працівники ДАІ Рівненщини затримали п’яного водія, який віз 16 дітей на екскурсію у Львів.
Сьогодні, близько сьомої години ранку на автодорозі Доманово-Ковель-Чернівці-Тереблече в селі Ужинець Млинівського району в ході проведення профілактичних заходів на пасажирському транспорті «Автобус 2014» працівниками ДАІ був зупинений автобус «Мерседес Спрінтер» волинської реєстрації. За кермом автомобіля перебував 51-річний житель Волині, а в салоні 16 дітей віком 13-15 років, які їхали з міста Ківерці до Львова на екскурсію.

Про це повідомили у прес-службі ВДАІ УМВС України в Рівненській області.

На Рівненщині вантажівка розчавила авто з трьома людьми [Фото+Відео]

Під час перевірки документів на право керування транспортним засобом та спілкування з водієм правоохоронці запідозрили, що у водія присутні явні ознаки алкогольного сп’яніння. Працівники ДАІ в присутності двох свідків запропонували водію пройти тест на визначення стану сп’яніння, на що водій погодився. Прилад «Драгер» зафіксував, що рівень алкоголю в організмі водія більш ніж удвічі (0,42 проміле) перевищує допустиму норму. Як пояснив сам водій, він вчора, близько 22-ї години, випив 150 грам горілки та пляшку пива, а вже сьогодні йому о 6-й годині ранку довелося сідати за кермо.

На дорогах Рівненщини двоє мотоциклістів потрапили у ДТП



На даного водія інспектори ДАІ склали адміністративний протокол за статтею 130 КУпАП, а автобус тимчасово доставили в Млинівський районний відділ міліції. Згодом діти відправилися на «безпечну екскурсію» з іншим водієм, який більш відповідально поставився до свого обов’язку, а саме безпечного перевезення дітей..





На правах реклами