Ми у Facebook
23.06.2014, 17:36

Начальнику міліції Рівненщини Миколі Щируку додали повноважень

Відтепер начальники обласних управлінь міліції зможуть звільняти полковників. Раніше такі повноваження мав лише Міністр внутрішніх справ. Рішення про внесення змін до Положення про проходження служби рядовим і начальницьким складом органів внутрішніх справ було прийняте на засіданні уряду 18 червня.
На розгляд Кабміну був унесений проект урядової постанови «Про внесення змін до пункту 70 Положення про проходження служби рядовим і начальницьким складом органів внутрішніх справ».

Кого люструватиме на наступному засіданні Люстраційний комітет Рівненщини?

Проект нормативного акту розроблено Міністерством внутрішніх справ із власної ініціативи. Метою документу є вдосконалення процедури звільнення осіб начальницького складу зі служби в органах внутрішніх справ та розширення повноважень начальників територіальних підрозділів МВС.

Хто може стати новим головою Рівненської ОДА?

Проектом акта пропонується надати право начальникам головних управлінь, управлінь МВС самостійно звільняти зі служби в органах внутрішніх справ осіб у званнях включно до «полковник міліції» та «полковник внутрішньої служби».

Реалізація цієї постанови дозволить спростити процедуру звільнення зі служби в органах внутрішніх справ осіб старшого начальницького складу, які мають спеціальні звання «полковник міліції» та «полковник внутрішньої служби», адже на сьогодні звільнення таких осіб здійснюється виключно Міністром внутрішніх справ, зазначає прес-служба МВС.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ