Ми у Facebook
23.06.2014, 14:15

Рівнянка, яка проводила фіктивні взаєморозрахунки, втекла за кордон

Ілюстративне фото

Рівнянка, яка проводила фіктивні взаєморозрахунки з підприємствами Запорізької та Дніпропетровської областей втекла від слідства за кордон.
Працівниками слідчого управління фінансових розслідувань Головного управління Міндоходів у Рівненській області відкрито кримінальне провадження відносно службових осіб одного з підприємств Рівненського району.

Під час проведення досудового розслідування встановлено, що директор підприємства — громадянка Ц. з метою особистого незаконного збагачення, усвідомлюючи протиправність своїх дій, задіяла у господарській діяльності злочинну схему ухилення від сплати податків шляхом документального оформлення фіктивних взаєморозрахунків із рядом підприємств Запорізької та Дніпропетровської областей. Ця оборудка призвела до несплати підприємством податків до бюджету на загальну суму близько 1 млн. грн.


Рівненщина: п'яний мешканець задушив односельчанина


Директор виїхала за кордон, тому її було оголошено в розшук.

Оперативними працівниками податкової міліції проведено ряд заходів, внаслідок яких місце перебування жінки встановлено та вручено повідомлення про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч.1 ст.212, ч.1 ст. 366 Кримінального Кодексу України.


Рівненська область: Чоловік загинув під колесами потяга


Про це повідомляє ГУ Міндоходів у Рівненській області.





На правах реклами