Ми у Facebook
24.06.2014, 11:00

Анатолій Юхименко: «Без миру неможливі перевибори до парламенту»

Представники Рівненщини взяли участь в створенні нової політичної сили — Партії розвитку України. Делегацію області на з’їзді в столиці очолював екс-перший заступник голови Рівненської облдержадміністрації Анатолій Юхименко.
Він з однодумцями підтримав створення принципово іншої політичної сили, яка відмовляється від вождізму, колуарності, а головною ціллю бачить економічний розвиток України.

Анатолій Юхименко підтвердив: створює Партію розвитку України

В установчому з’їзді взяли участь майже 800 делегатів з усіх областей України. Всі погодилися, що партія розбудовуватиметься на демократичній платформі.

Політичний проект Анатолія Юхименка стартує офіційно

— Ми створюємо партію, в якій не буде вождів. Вона об’єднає багато регіональних лідерів, — наголосив на з’їзді ініціатор створення Партії Розвитку України Сергій Ларін. — Усіх буде об’єднувати одна ціль — єдина, процвітаюча та багата Україна.




Сергія Ларіна делегати обрали керівником виконкому партії. А головою національного комітету — народного депутата Юрія Мірошниченка. Він озвучив найголовніші принципи та завдання нового об’єднання:

— Економіка нашої держави повинна знову запрацювати, щоб кожен мав роботу, щоб кожен мав достойне життя. Це можливо, коли зупинимо корупцію та децентралізуємо владу. Тоді державні інститути запрацюють так, як ми цього прагнемо.

Головою національного комітету Партії розвитку України обрали народного депутата Юрія Мірошниченка
Головою національного комітету Партії розвитку України обрали народного депутата Юрія Мірошниченка


Усі делегати підтримали головний заклик сьогодення — до миру і злагоди, без якого неможливий розвиток. Представники партії готові допомогти залагодити конфлікт на Сході. Лише після припинення війни згодні на дострокові перевибори парламенту. Цю принципову позицію відстоювали рівненські делегати.

Партію розвитку України на Рівненщині розбудовуватиме Анатолій Юхименко
Партію розвитку України на Рівненщині розбудовуватиме Анатолій Юхименко


— Будемо робити все, щоб припинити бойові дії на Сході України та нерозповсюдження їх на всю територію нашої держави. Ми виступаємо за дострокові парламентські вибори на пропорційній основі, тобто, за відкритими партійними списками. Але вони неможливі без встановлення миру, — пояснив думку рівненської делегації ініціатор створення Партії розвитку України на Рівненщині Анатолій Юхименко. — Після участі у створенні Партії розвитку ми приступаємо до активної розбудови обласної, міських і районних організацій. Також плануємо сформувати депутатські об’єднання у місцевих радах.





На правах реклами