Ми у Facebook
24.06.2014, 16:14

На Рівненщині продовжують перевіряти автобуси

З 20 травня 2014 року в області проводяться профілактичні заходи на пасажирському транспорті «Автобус-2014». В результаті чого було перевірено понад 2500 автобусів, 275 з яких були технічно несправними.

Крім цього, задокументовано понад 600 порушень Правил дорожнього руху, скоєних водіями автобусів та складено 35 протоколів на посадових осіб перевізників.

У Рівному говоритимуть про заборону вночі продавати алкоголь

Як зауважив заступник начальника відділу ДАІ Рівненщини Віктор Мороз, основними порушеннями, які виявили та задокументували працівники Державтоінспекції були: перевезення пасажирів понад встановлену кількість, порушення правил зупинки і стоянки, відхилення від визначеного маршруту руху, а також перевищення встановлених обмежень швидкості руху. Крім цього, було виявлено два водія, які керували автобусами в стані алкогольного сп’яніння. Один із них здійснював перевезення дітей.

У Рівному проходить конкурс на найкреативнішу зупинку


По недоліках, виявлених під час проведення заходів, відділом ДАІ УМВС направлено 5 інформацій в управління Укртрансінспекції, 2 – до замовника перевезень та 1-у – в органи прокуратури.

Триватимуть дані профілактичні заходи до 20 липня 2014 року.





На правах реклами