Ми у Facebook
25.06.2014, 11:36

На Рівненщині єдиний син вбив матір [+Фото]

Єдиний вбив власну матір. Сталося це у Дубровицькому районі.
49–річна Галина померла від побоїв рідного сина, єдиного. У неї ніколи не було чоловіка, не став чоловіком і її син. 30–річний Василь пиячив разом із матір’ю, і навіть у той фатальний день. Обидва не працювали і жили на межі зубожіння. В минулому, і він, і вона раніше судимі. Дільничний був щоденним «гостем» їхньої оселі. Та профілактика від трагедії не врятувала.

Рівненщина: вбивця двох людей «сів» на 15 років

В чергову частину Дубровицького РВ надійшло повідомлення від жителя села Селець Дубровицького району, про те, що в будинку за місцем проживання померла місцева жителька Галина.

У свідоцтві про смерть йдеться про причину смерті жінки: мозкову кому, компресію головного мозку – травматичну гематому, важку черепно-мозкову травму. Оперативники райвідділу встановили подробиці трагедії.

За місцем проживання син потерпілої Василь, під час сварки, будучи в стані алкогольного сп’яніння, наніс декілька ударів руками своїй матері в область голови, чим спричинив їй тяжкі тілесні ушкодження, від яких вона померла. Чоловікові вже повідомлено про підозру за вчинення кримінального правопорушення передбаченого ч.2 ст.121 КК України. Підозрюваний затриманий в порядку ст.208 КПК України та поміщений в ІТТ Кузнецовського МВ. Триває досудове розслідування.



Рівненщина: правоохоронці розкрили подробиці жахливого вбивства у Клевані



За інформацією відділу зв’язків із громадськістю УМВС України у Рівненській області.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ