Ми у Facebook
28.06.2014, 20:40

Люстраційний комітет Рівненщини висловив недовіру двом чиновникам

На останньому засіданні Люстраційного комітету у Рівненській області члени комітету розглядали двох чиновників - начальника головного управління юстицій у Рівненській області Степана Данилюка та начальника управління Державної виконавчої служби Марину Лук'янову.
Після розгляду цих кандидатів було прийнято рішення, що ні Лук'янову, ні Данилюка Люстраційний комітет Рівненщини не рекомендує займати керівних посад.

Витяг із протоколу засідання:

«Громадська організація «Неполітичне об‘єднання люстраційний комітет у Рівненській області» висловлює недовіру і не рекомендує займати посаду начальника управління Державної виконавчої служби Головного управління юстиції в Рівненській області Лук‘яновій Марині-Марії Леонідівні і вважає як таку, що не пройшла люстрацію».

Голосували: «за» - 21, «проти» - 0, «утрим.» - 0.

Рішення прийнято.

ВІДЕО - Люстраційний комітет Рівненщини провів виїзне засідання під стінами головного управління юстицій

«Громадська організація «Неполітичне об‘єднання люстраційний комітет у Рівненській області» висловлює недовіру і не рекомендує займати посаду начальника Головного управління юстиції в Рівненській області Данилюку Степану Івановичу і вважає як такого, що не пройшов люстрацію».

Голосували: «за» - 21, «проти» - 0, «утрим.» - 0.

Рішення прийнято.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ