Ми у Facebook
02.07.2014, 14:17

У прокуратурі Рівненщині скоротили 10% працівників

В структурі органів прокуратури Рівненщини скорочено 45 посад працівників, що становить 10% від загальної штатної чисельності.
- На виконання вимог Законів України "Про внесення змін до Закону України «Про державний бюджет України на 2014 рік», «Про запобігання фінансової катастрофи та створення передумов для економічного зростання в Україні», наказу Генерального прокурора України й з метою заощадження бюджетних коштів, удосконалення організації роботи, в прокуратурі Рівненської області проведено зміни структури та штатного розпису, - повідомляє прес-служба прокуратури області.


Рівненщина отримала сім нових прокурорів


Зокрема, ліквідовано три управління прокуратури області – нагляду за додержанням законів спецпідрозділами та іншими органами, які ведуть боротьбу з організованою злочинністю та корупцією; процесуального керівництва у кримінальних провадженнях та представництва, захисту інтересів громадян та держави у суді. Також перестав існувати організаційно-методичний відділ.

До слова, наприкінці червня у прокуратурі Рівненської області 7 молодих фахівців склали «Присягу працівника прокуратури» на вірність Україні та її народу.





На правах реклами