Ми у Facebook
26.08.2014, 16:41

Рівне: Потрібна допомога батьку трьох дітей з Луганська [+Відео]

Близько двох місяців тому Рівного приїхала сім’я з Луганська. Батько сімейста, Віталій Гончаренко, потребує термінової пересадки нирки, але на це у родини не вистачає коштів.
Близько двох місяців тому до Рівного прибула родина Гончаренків з міста Красний Луч Луганської області. Наразі сім’я проживає у знайомих. Намагається знайти роботу. Та найголовніша проблема в родині - хвороба глави сімейства Віталія Гончаренка, він потребує термінової пересадки нирки. Крім цього, родина потребує вирішення житлового питання.

Рівне: допоможіть врятувати життя молодій мамі

- Мені 33 роки, звуть мене Віталій. Я батько трьох маленьких діток (віком не старше 10 років). Моя проблема - я втратив працездатність через "хронічної хвороби нирок" 4-ї стадії, - розповідає Віталій, - на даний момент, у мене є донор та підтверджуючі документи на необхідність даної операції, запит з клініки трансплантації внутрішніх органів в Анталії (Туреччина) вартістю 35 000$. У нас дуже важке фінансове положення, працюємо на пігулки від тиску і сорбенти, сім'я голодує. Дуже прошу допомогти зібрати гроші на операцію та повернути працездатність.

Рівне: 24-річний інвалід зору вкрай потребує нашої допомоги

Родина буде вдячна будь-якій допомозі.

Гроші можна перерахувати на картку "ПриватБанк": 6762 4682 0994 9589 (Гончаренко Віталій, 050-85-22-003)









На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ