Ми у Facebook
03.07.2014, 13:52

Керівник партії Луценка на Рівненщині "відкриває карти"

Фото 4vlada.com

2 липня стало відомо про те, що рівненський громадський активіст Святослав Клічук очолив партію Юрія Луценка на Рівненщині. Назва партії - "Третє українська республіка". Це викликало обговорення і тому активіст сам вирішив розставити всі крапки над "і".

На своїй сторінці у фейсбук Святослав Клічук розповів про створення партії, її передісторію та подальші плани щодо співпраці.

Привіт усім.

Резонансною виявилась інформація, що Луценко створив нову партію, і що я її очолив на Рівненщині. Пару слів для ясності. Юридично, це партія не нова, а перейменована "Народна самооборона". Хоча людей, звісно, буде багато нових. В цій команді я з Сергієм Штурхецьким з 2006 року. І до нині працюємо разом. Наразі, я очолюю обласну організацію, Сергій входить в політраду партії Всеукраїнської та опікується нашою областю. Разом працюємо давно, і в хороші часи, і в складні. Починалось все коли Луценко був міністром, потім перемога на дострокових виборах 2007 року, потім поразка Тимошенко в 2010, потім тюрма Луценка, потім Майдан... Я завжди вважав, що Луценко один з кращих українських політиків. Він робив помилки? Так, але, на відміну від багатьох, він здатен їх визнавати та виправляти. І він здати самостійно творити українську політику, а не просто брати участь. Тому я його підтримую вже багато років.

Віктор Матчук теж став членом партії, увійшов в політраду та працює над розбудовою в центральному штабі. Під час ув`язнення Луценка він всіляко підтримував його, а потім вирішив долучитися до політичної команди. Хто вважає, що Матчук не достойний чогось там, шкода. Більшість претензій, які я чув до нього, при глибшому розгляді виявлялись надуманими, перебільшеними, а інколи і відверто вигадками опонентів, які можуть себе підносити тільки критикуючи конкурента. Але, наскільки знаю, Матчук не претендує на жодні посади на Рівненщині. Хоча допомагає чим може, і багато людей про це знають.

Партія "УДАР" хоче розпустити Верховну Раду

В Україні є затребувані нові політичні сили, це факт. Але нові не за віком чи назвою, а за спроможністю давати нові результати. Нам потрібні складні реформи в багатьох сферах. Ми в стані війни. Кожен день бездіяльності, відсутності реформ чи невдалих політичних рішень коштує життя наших громадян та збільшує ризик втратити державу. І явно це не час для експериментів.

Ми в ТУРі спробуємо зробити все, щоб поєднати "свіжу кров" громадських активістів (до яких я й себе відношу), з досвідом та мудрістю тих, хто вже "битий" в прямому і переносному сенсі.

Взяти хоча б Польщу, політики, які вивели цю країну в ЄС, і надалі успішно працюють, всі починали свою політичну кар`єру "за совєтів". Щоправда вони змогли зрозуміти актуальні потреби своєї країни. Теж саме з Саакашвілі, він теж не був новою людиною в грузинській політиці. Тому, досвід це неоіцненно, в поєднанні з енергією молоді майдану та громадських активістів все разом дасть чудові результати. І ми готові до відкритої та чесної конкуренції, як з молодими, так і з бували. А Ви, сподіваюсь, виберете найкращих.

Президент просить Верховну Раду призначити Валерія Гелетея міністром оборони

Хто чекає, чи буде об`єднання з "Солідарністю", чекайте, щоб раптом чого не вийшло. Хто хоче долучатися вже сьогодні, буду радий. Щоправда, посад, наразі, немає, є тільки робота. Робота в команді, яка прагне стати найкращою.





На правах реклами