Ми у Facebook
05.07.2014, 11:07

Партія "УДАР" хоче розпустити Верховну Раду

У середу, 2 липня, у Рівному відбулася прес-конференція, на якій представники партії "УДАР" розповіли про ініціативу, яку реалізують завтра у Верховній Раді.
"Ми піднімаємо важливе питання, яке полягає у тому, що завтра від партії "УДАР" у Верховній Раді ініціюватиметься рішення про саморозпуск Верховної Ради.", - заявив голова виконавчого комітету Рівненської обласної організації Політичної партії "УДАР" Олексій Муляренко.

За словами Муляренка сьогодні в Парламенті чимало людей, які несуть персональну відповідальність за трагічне вбивство людей на Майдані взимку, голосували за «диктаторські закони 16 січня», саботаж необхідних заходів для проведення антитерористичної операції, а також тих, як публічно підтримували або й пропагували сепаратизм. Тож, на думку УДАРівців, усім цим депутатам суспільство має дати гідну оцінку під час дострокових виборів.

Нардепа від Рівненщини "спіймали" на кнопкодавстві


Також, пан Олексій зазначив, що сьогодні партія "УДАР" розуміє суспільний запит на перезавантаження та люстрацію влади. Тому представники партії звертаються до усіх депутатів Верховної Ради, у першу чергу до тих, що обрані від Рівненщини, підтримати ініціативу партії "УДАР" стосовно саморозпуску парламенту.

"Саме досторокові вибори і будуть своєрідною люстрацією тих людей, які сьогодні сидять у Верховній Раді України.", - додає Олексій Муляренко.

Представники партії вважають, що ті люди, яких оберуть до Верховної Ради будуть зовсім інші за своїми якостями. А також переважна більшість тих, хто зараз при владі до нового парламенту не потраплять.

Верховна Рада не піде на канікули

В свою чергу заступник голови Рівненської обласної організації політичної партії «УДАР» Анатолій Сидорук сказав, що у процес перезавантаження входить і оновлення місцевої влади.

"Більшість у владі є люди, які працювали з "Партією регіонів". Така ситуація призводить до блокування вирішення питань, які важливі для Рівненщини. У місцеві ради мають прийти люди, які сьогодні дійсно вболівають за країну і є патріотами.", - говорить Анатолій Сидорук.

Ініціатива партії "УДАР" є безперечно важливою та необхідною для оновлення і якісного функціонування країни. Але чи підтримають цю ініціативу у Верховні Раді побачимо завтра.





На правах реклами