Ми у Facebook
06.07.2014, 09:01

"Набережний квартал" єднає Україну

Єдність Української держави, якої прагнемо всі ми, кожен зміцнює нині по-своєму: політики прагнуть знайти рішення болючих проблем за столом переговорів, військовослужбовці, щодня ризикуючи життям, боронять цілісність країни в зоні бойових дій...
...А громадські активісти і просто небайдужі люди допомагають хто чим може українській армії та організовують акції, що піднімають патріотичний дух українців.

У підприємців, людей справи – місія особлива: розвиваючи економіку, вони зміцнюють країну своїми проектами, наповнюють артерії живого організму нашої держави цілющим киснем ділової активності. Адже мати роботу і гідну оплату праці однаково прагнуть люди і на заході, і на сході. У буквальному значенні цих слів розбудовують єдину країну вітчизняні будівельники – особливо ті, хто працює по обидва береги Дніпра.

Статистика свідчить: одне робоче місце в будівельній сфері створює до шести таких місць у суміжних галузях. А отже, роль будівельників – надзвичайна, як особливою є і відповідальність, а вогники новобудов – чи не найкращі "маячки" розбудови нової країни. На новобудовах житлово-будівельного кооперативу "Набережний квартал" такі вогники сяють по всій Україні – від Львова до Дніпропетровська, від Тернополя до Харкова. Сяють, утворюючи собою неповторне сузір'я будівничих єдиної країни – сузір'я "Набережного кварталу".

"Набережний квартал" з'явився у Рівному рік тому. Саме тоді, на початку липня 2013-го, на розі вулиць Чорновола і Степана Бандери, де не один рік стояла пусткою чимала захаращена територія, за огорожею будівельного майданчика розпочався активний рух. Одночасно в місті з'явились білборди, що сповістили: "Набережний квартал" – початок вашої історії". Такі самі логотипи і гасла з'явились і на огорожі будівництва, де елегантні біло-чорні "розтяжки" замінили похмурий сірий бетон. Рівняни не могли не помітити і дивних перетворень на, здавалося б, законсервованій земельній ділянці, й оригінальної реклами. Журналісти "ОГО" першими серед рівненських колег вирушили на будівельний майданчик і зайнялись дослідженням питання. Невдовзі з'ясувалось: на будівельний ринок Рівного прийшов новий потужний гравець – житлово-будівельний кооператив "Набережний квартал", який до того вже мав у своєму активі успішно реалізовані проекти житлового будівництва в різних містах України, а минулого літа почав активно працювати у Рівному.

Як усе починалось у Рівному
"Збудують тут тільки стіни і втечуть з людськими грошима…" Почути такі розмови про нове будівництво було не дивиною. По-перше, наші люди навчені будівельними аферами минулих десятиліть – словосполучення "Еліта-центр" знає й багато тих, хто ніколи не купував нерухомість на первинному ринку, а, можливо, і в столиці не був. А, по-друге, до новачків завжди певний час з обережністю приглядаються. І навіть коли перше враження складається позитивне, все одно чекають конкретних справ – а раптом "у ділі" виявиться якийсь “підвох”?!..

Тому й не дивно, що про "Набережний квартал" поширювали чутки: мовляв, нікому не відома фірма, звичайні "гастролери", що "відмивають" кошти... Мовляв, "гроші зберуть, та і кінці у воду"…

Плітки почали поволі вщухати, коли за будівельною огорожею на розі вулиць Чорновола і Степана Бандери поверх за поверхом почала зростати новобудова. Вражали не лише темпи будівництва – так швидко у Рівному досі ще не будували, – а й заявлена вартість квадратних метрів у будинку "Набережного кварталу": перші покупці мали змогу придбати помешкання за небаченою досі в нашому місті ціною 4800 гривень за квадратний метр.

Родина "Набережний квартал"
Усе це змусило зацікавитись "Набережним кварталом" більше. Журналістське дослідження з'ясувало, що це не просто будівельна фірма, яка зводить один конкретний об'єкт в одному окремо взятому місті. "Набережний квартал" – це потужний житлово-будівельний кооператив, який нині будує в десяти областях України. Окрім Рівного, вогники на новобудовах "Набережного кварталу" утворюють сузір'я у Хмельницькому, Тернополі, Львові, Вінниці, Черкасах, Одесі, Дніпропетровську, Харкові та у столиці нашої держави місті Києві. Попри складну політичну ситуацію в державі, фірма стабільно працює та здає в експлуатацію об'єкти і в тих регіонах, де впродовж останніх місяців виникала загроза протистояння. Сьогодні жителі міст півдня і сходу України, бачачи, як вирує життя на об'єктах "Набережного кварталу", наочно пересвідчуються: Україна – розбудовується, життя – триває.

Подібно до того, як у сім'ї кожна дитина має власне ім'я, у будівельній "родині" "Набережного кварталу" кожен житловий комплекс в кожному місті також зводиться під власною назвою. Відтак, сьогодні у сузір'ї "Набережного кварталу", яке сяє над усією Україною, – такі "зірки" як житлові комплекси "Чайка", "Барви", "Резиденція", "Капучіно", "Пушкинский", "Дім Ковпака" та житловий комплекс "Ріверсайд". А щоб оцінити яскравість і потужність усього цього сузір'я – зазначимо, що нині "Набережний квартал" вже здав в експлуатацію 1465 квартир по всій Україні, 1617 квартир нині продовжують будувати, а найближчим часом будівельники приступлять до зведення нових будинків загальною потужністю 3445 помешкань.

Секрети успіху
Та все ж, чому поява на будівельному ринку Рівного "Набережного кварталу" супроводжувалась стількома чутками?

По-перше, завжди обговорюють того, хто щось реальне робить і виділяється на фоні інших. Щоб про тебе мовчали або говорили лише хороше, треба бути ніким і не робити нічого. Адже будь-яка діяльність – це зміни в навколишньому світі, це зіткнення інтересів різних людей, різних фірм і організацій. Будь-який розвиток – це певною мірою здоровий конфлікт, суперечка. Було так – стало інакше. Всім подобатись це ніколи не буде. Можна, звісно, сісти і скласти руки – а державу тоді хто розбудовуватиме?

А найголовніше – "Набережний квартал" своєю активною діяльністю на ринку житлового будівництва ламає звичні усталені схеми, які багато кому вигідні. Адже, як стверджують у житловому кооперативі, у багатьох містах України ринок первинного житла захопили фірми-монополісти, які диктують свої ціни, часто завищені, і люди позбавлені якісної альтернативи. Представники "Набережного кварталу" кажуть, що таку саму ситуацію побачили і у Рівному. На місцевий ринок житла не хотіли впускати нових гравців, які пропонують якісне житло за значно дешевшою, ніж у конкурентів, ціною, і неодноразово просили новачків "зійти з дистанції". Натомість же це давало ще більше сил та розуміння того, що у Рівному присутність фірми є просто необхідною.

Терміни будівництва і ціна – ось чим "поставив на вуха" будівельний ринок Рівного "Набережний квартал". Якщо середній термін зведення багатоповерхівки для більшості забудовників – півтора-два роки, то "Набережний квартал" будує житлові будинки в середньому за півроку. Не доводиться тривалий час платити за оренду техніки, заробітну платню будівельникам тощо. Це безумовно впливає на зниження вартості квадратного метру житла. Як і використання якісних сертифікованих матеріалів, які паралельно закуповують для багатьох будівельних проектів "Набережного кварталу" по всій Україні. Як і особливості проектування житлових будинків, де уникнення зайвого дозволяє, знову ж таки, зменшувати витрати, як і оптимальний режим роботи будівельних бригад... Одне слово, секретів – багато, а результат – якісне житло європейського рівня у стислі терміни й за доступними цінами. Конкурентам таке, звісно, навряд чи колись сподобається, натомість рівняни – оцінили!

Свідченням цього – те, що сьогодні у помешкання першої секції новобудови на розі Чорновола-Бандери вже вселяються щасливі мешканці квартир. Тим часом на будівельному майданчику робота кипить і далі – завершено будівництво другої секції будинку, а поряд вже виріс перший поверх секції номер три! І все це – за один рік! І все це, як було сказано у рекламі "Набережного кварталу", яка з'явилась у Рівному рік тому, – справді лише "початок історії". Адже, продовжуючи будівництво на Чорновола, будівельний кооператив одночасно розпочинає у Рівному новий житловий проект. Ім'я йому – "Ріверсайд".





Будинок над річкою
Riverside, у перекладі з англійської, – це набережна. "РІВЕРСАЙД" по-рівненськи – це інноваційний проект для нашого міста: чи не вперше в самому центрі Рівного споруджується не просто будинок, а повноцінний житловий комплекс з власною інфраструктурою. Тут є все необхідне для затишного життя.

До чого тут набережна, спитаєте? Все просто! Житловий комплекс "Ріверсайд" якраз і пропонує рівнянам квартири на набережній. Мова – про набережну річки Устя в районі залізничного вокзалу. Житло у зручному та затишному центрі міста, споруджене за сучасними будівельними технологіями – ось що пропонує рівнянам "РІВЕРСАЙД".

Квартал, що стане окрасою центру Рівного, розташований на березі річки Устя з облагородженою прибережною зоною. Для відпочинку вас та ваших сусідів по будинку тут будуть облаштовані спеціальні місця. Вийшов на двір – і відразу відчув себе ніби за містом. Хоча насправді в 5 хвилинах – готель "Мир", поряд – міський колегіум (відомий багатьом поколінням рівнян як загальноосвітня школа №21) і дитсадок, кафе і ресторани, банки і супермаркети... Такого поєднання сервісу і спокою в центрі міста справді треба ще пошукати!

"РІВЕРСАЙД" у Рівному – це п'ять секцій затишку, спокою і тиші для тих, хто цінує комфорт. Будинок споруджуватиметься виключно з надійних матеріалів з суворим дотриманням будівельних норм. Фасад виконується з облицювальної цегли. Краси та вишуканості будинку додадуть панорамні вікна. А огороджена територія з обмеженим режимом доступу стане запорукою спокою та безпеки і для вас, і для ваших сусідів.

Чим здивує рівнян РІВЕРСАЙД?

Нині на місці, де постане красень-"РІВЕРСАЙД", уже розпочинаються будівельні роботи. Відбуваються вони, як і скрізь на об'єктах "Набережного кварталу", з дотриманням норм чинного законодавства, адже фірма прийшла до Рівного всерйоз і надовго, і ділова репутація для неї є надзвичайно важливою. Земельна ділянка відноситься до земель житлової забудови, на сесію міської ради винесено рішення про передачу ділянки під забудову, і роботи ведуться відповідно до Декларації. Якість будівництва контролюється незалежною службою технічного нагляду. Ну, а вартість житла в новобудові біля річки – традиційно для проектів "Набережного кварталу" вражає надзвичайною привабливістю: лише 5500 гривень за квадратний метр, і це – незважаючи на різкі стрибки курсу долара та євро, свідками яких усі ми стали впродовж останніх місяців! Так само традиційно для "Набережного кварталу" вартість "квадратів" у новобудові буде найнижчою для тих, хто придбає квартири на початковому етапі будівництва. Віддячити ціною за довіру – це вже звична справа для стосунків будівельної компанії із забудовниками, що можуть підтвердити рівняни, які саме цими днями вселяються у новенькі помешкання першої секції будинку на Чорновола.
...Щотижня в різних містах України "Набережний квартал" розпочинає нове будівництво. У вечірньому небі по обидва боки Дніпра сяють над нашою єдиною Україною вогники новобудов "Набережного кварталу". Так є і так буде. І у Рівне "Набережний квартал" прийшов усерйоз і надовго. Адже він – потрібен рівнянам, потрібен Україні.

7 переваг житла у будинках сузір'я "Набережного кварталу"
- Рекордно стислі терміни будівництва – 5-6 місяців

- Доступна вартість житла (для порівняння: квадратний метр у "Ріверсайді" – 5600 грн, у "Гетьмані Виговському" – 7800 грн)

- Виключно якісні сертифіковані будівельні матеріали

- Всі зобов'язання завжди виконуються. Клієнт може контролювати хід будівництва в режимі онлайн

- Ідивідуальний підхід до клієнта: вам допоможуть зробити ремонт у майбутньому помешканні на ваш смак, нададуть юридичну підтримку

- Нерухомість – вигідне капітовкладення. Долар "стрибає", а вартість житла в новобудовах "Набережного кварталу" – стабільно низька

- "Набережний квартал" будує в 10 областях України і будує не для себе, а для людей. Фірма зацікавлена працювати стабільно і якісно, адже прийшла до Рівного всерйоз і надовго.





На правах реклами