Ми у Facebook
08.07.2014, 10:20

Рівняни просять Президента відновити роботу сміттєпереробного заводу

В умовах припинення постачання газу в Україну з боку Росії, простоювання сміттєпереробного заводу, який переробляє відходи в альтернативне паливо, є злочином проти власної держави.
ТзОВ «Санком-Рівне» розпочав збір підписів під петицією (зверненням) до Президента України, ВРУ та Прем’єр-міністра щодо негайного відновлення роботи єдиного в країні сміттєпереробного заводу (Додаток 1).

Крім того, «Санком-Рівне» звернулося з проханням долучитися до збору підписів до громадських організацій Рівного, підприємців та усіх небайдужих.

Президенту України, Голові Верховної Ради України, Прем'єр-міністру України

Коли запрацює рівненський сміттєпереробний завод

П Е Т И Ц І Я

про відновлення роботи сміттєпереробного заводу

В умовах припинення постачання газу в Україну з боку Російської Федерації, простоюваннясміттєпереробного заводу через неузгодженість законів є злочином проти суверенітету власної держави! Адже завод, крім зменшення негативного екологічного впливу на природу, розрахований на виготовлення альтернативного палива, яке у всіх розвинених країнах уже давно стало замінником дорогого російського газу.

Тому просимо негайно розглянути та прийняти всі необхідні Закони та Постанови, щобзапустити перший в Україні сміттєпереробний завод та створити можливості для роботианалогічних підприємств по всій країні.





На правах реклами