Ми у Facebook
08.07.2014, 15:51

На Рівненщині п'яні хлопці закидали камінням потяг «Київ – Ковель» [+Фото]

Хуліганами виявилися 17-річний та 18-річний жителі Березнівського району Рівненської області.
У лінійний відділ на станції Рівне надійшло повідомлення від чергової по ст. Обарів, про те, що машиністом пасажирського поїзда № 97 сполученням «Київ – Ковель», при проходженні керованого ним поїзду через зупиночну платформу В.Олексин перегону «Рівне-Обарів» було пошкоджено декілька зовнішніх шибок вагонів.

Про це повідомили у підрозділі зв’язків з громадськістю УМВС України на Львівській залізниці.

Рівненська область: святкуючи Івана Купала, чоловік потрапив в лікарню

Слідчо-оперативна група оглянула склад потягу. Встановлено, що пошкоджено 4 скла у вагонах потягу. Постраждалих серед пасажирів і членів поїзної бригади не було.



За свідченнями очевидців було встановлено, що скло били молоді люди. Правоохоронці затримали хуліганів, ними виявилися жителі Березнівського району Рівненської області, 1997 та 1996 року народження. Хлопці нещодавно закінчили школу та подали документи на вступ до вищих навчальних закладів. Одного дня, не маючи чим себе зайняти пішли на залізничну колію та вживали алкоголь. Тоді заради розваги вирішили закидали поїзд камінням в той час, коли він слідував за вищевказаним перегоном.

На питання транспортних правоохоронців, навіщо вони скоїли такий вчинок, неповнолітні чесно зізналися, що через нудьгу. За словами підлітків, їм «нічим було зайнятися, вирішили позабавлятись». Однак результати їх «витівки» могли виявитись плачевним - камінь міг влетіти у відкрите вікно поїзда і потрапити в пасажирів.



У Рівному жінка займалась збутом наркотиків [+Фото]



Окрім цього з ними проведено профілактичну бесіду, пояснивши, що подібні випадки втручання в роботу залізничного транспорту загрожують заподіянням травм людям, а також можуть спричинити порушення руху поїздів.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ