Ми у Facebook
11.07.2014, 07:50

Гороскоп на 11 липня: ловіть свій щасливий шанс!

Вдалий день для активних, працьовитих людей. Розпочаті сьогодні важливі справи будуть успішними. Зосередьтесь на головному, спрямуйте свою енергію у потрібне русло – і ви переможець!
Астрологічний прогноз: 11 липня 2014, п’ятниця.

14/15 місячна доба. Місяць у знаку Козерога (друга чверть, росте).

Успіх сприяє будь-якій справі – головне, нею займатися, а не чекати, коли вийде все саме собою чи це зробить «добрий дядя».

Не шкодуйте праці та зусиль для реалізації важливих задумів. Міняйте тактику, аналізуйте помилки, звертайтесь за порадою до надійних людей.

Ви раніше робили щось неправильно? Марнували свій час та енергію на зовсім непотрібні справи та мали справу з партнерами, які лише заважали і використовували вас у власних цілях? Спробуйте звільнитись від старих контактів, вже давно нікому не потрібних (і в першу чергу вам) обов’язків та справ.

Гороскоп на тиждень 7-13 липня

Зараз час зосередитися на найголовнішому саме для вас! А найголовніше для кожної людини – різне. І часто треба обирати, що має бути на першому місці: робота чи сім’я та діти, навчання чи кохання, кар’єра чи здоров’я, бізнес чи дружба, творча свобода чи просто заробітки.

Будьте готові до того, що потрібного результату вдасться досягнути не одразу.

А після продуктивного робочого тижня особливо порадують чудовий романтичний вечір, відпочинок з друзями, вихідні на природі біля води.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Лунный календарь дачника, садовода, огородника на июль 2014
Кому повезет в 2014 году? Прогноз астролога





На правах реклами