Ми у Facebook
11.07.2014, 12:34

Острозькі міліціонери спіймали серійного крадія

Правоохоронці затримали зловмисника, який вчинив близько 20 крадіжок у жителів сіл Оженин, Бродівське та Хорів.
Підозра у вчиненні низки крадіжок впала на 26-річного Святослава, жителя с. Хорів, під час розкриття крадіжки у с. Бродівське Острозького району. Саме тоді чоловік знову потрапив у «поле зору» правоохоронців.

- До Острозького міського відділу звернувся житель с. Бродівське про те, що невідомі особи з господарства його племінника вкрали посуд та телевізор. На місце події одразу ж виїхала слідчо-оперативна група, – повідомив начальник Острозького МВ УМВС України в Рівненській області Валерій Самчук.

Завдяки клопіткій роботі міліціонери менш ніж за добу з’ясували, що крадіжку вчинили 26-річний Святослав, житель с. Хорів, разом зі своїм поплічником.

Під час огляду помешкання Святослава міліціонери виявили та вилучили вкрадений посуд та телевізор. У будинку останнього правоохоронці знайшли й інші речі, про крадіжку яких раніше повідомляли жителі Острозького району.

Сам же Святослав зізнався у вчинені близько 20 крадіжок. Чоловік фактично ніде не працював, тож покражі були його єдиним заробітком.

За словами зловмисника, його жертвами стали жителі сіл Оженин, Бродівське, Плоске та Хорів Острозького району.

Чоловік не гребував нічим, тож крав практично все: продукти харчування, гроші, вироби з металу, побутову техніку, домашню птицю, кролів та велосипеди. Нині правоохоронці перевіряють причетність чоловіка до цих крадіжок.

До речі, чоловік вже поставав у минулому перед судом за майнові злочини, тож на час останньої крадіжки перебував на іспитовому терміні.

- Нині, відносно Святослава слідчими слідчого відділення розпочато кримінальне провадження передбачене частиною 3 статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України, – зазначив Валерій Самчук - Чоловікові загрожує покарання у вигляді позбавленням волі на строк від трьох до шести років.












На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ