Ми у Facebook
13.07.2014, 10:28

У Рівненському театрі зіграють виставу на підтримку української армії

У перший день своєї відпустки, 14 липня, колектив Рівненського облмуздрамтеатру зіграє виставу за творами Т. Шевченка «Та не однаково мені…» на підтримку Збройних сил України.
Поетична містерія авторства режисера Володимира Петріва була обрана не даремно, адже є надзвичайно актуальною і створена в період трагічних подій, що мали місце в Україні наприкінці 2013 початку 2014 року.

На Рівненщині пройде благодійна акція «Українці за мир»

Артисти вийдуть на сцену у перший день відпустки, адже 13 липня у Рівненському облмуздрамтеатрі Закриття театрального сезону. Це буде внесок колективу у спільну справу визволення України.

Благодійний квиток коштуватиме 30 грн. За виручені кошти театрали придбають бронежилети вищого ступеню захисту. Їх передадуть військовослужбовцям з Рівненщини, задіяних у АТО.

Квитки можна буде придбати у касі театру з 7 липня, а також за тел. 0673281515.

Рівненщина зібрала на бронежилети майже півмільйона

Окрім того, колектив театру запропонує глядачам написати слова підтримки військовим. Для цього буде виділене місце на звороті благодійного квитка. Опісля вистави квитки-листи рівняни залишать у театрі. Їх передадуть нашим військовослужбовцям разом із бронежилетами.

Сподіваємось, таким чином ми підтримаємо солдат морально.

Початок вистави о 19.00.





На правах реклами