Ми у Facebook
13.07.2014, 12:22

Футбол. ЧС-2014: Бразилія з антирекордом програла Нідерландам + ВІДЕО ГОЛІВ

У матчі за третє місце на чемпіонаті світу з футболу збірна Нідерландів виграла у команди Бразилії - 3:0.
Збірна Нідерландів впевнено обіграла Бразилію 3:0 в матчі за третє місце, вперше в своїй історії завоювавши бронзу чемпіонату світу.

Футбол. ЧС-2014: Аргентина перемагає Нідерланди по пенальті [+Відео]

Бразильці ж залишилися без нагород на домашньому мундіалі.

Бразилія кинулася атакувати з перших секунд. Здавалося своїм пресингом господарі надовго притиснуть голландців до воріт, але на третій хвилині контратакуючий забіг Роббена був зупинений Сілвою лише ціною пенальті.



Ван Персі чітко реалізував одинадцятиметровий. У відповідь на однотипні спроби бразильців зрівняти рахунок (забіг по лівому флангу - передача в центр), голландці на 17-й хвилині провели ще одну результативну контратаку, яку замкнув Блінд. Після цього "помаранчеві" зменшили атакуючі оберти, і підопічні Сколарі змогли провести кілька небезпечних атак.



У другому таймі збірна Бразилії продовжувала атакувати, намагаючись відігратися. Було абсолютно нікому завершувати атаки, так і створювати їх не особливо вдавалося.

Футбол. ЧС-2014. Німеччина "розбомбила" Бразилію [+Відео]

А на останній хвилині голландці забили і третій гол (Вейналдум).



Таким чином, бразильці пропустили на домашньому турнірі 14 м'ячів. Це найгірший показник серед всіх збірних-учасниць першості. Більш того, він є найгіршим в історії бразильської збірної на першості світу. На чемпіонаті світу у Франції-1938, де бразильці здобули бронзові медалі, вони пропустили 11 м'ячів.

Вимучити хоча б гол престижу у Бразилії не вийшло. Збірна ж Нідерландів виграла вперше у своїй історії бронзу чемпіонатів світу і поставила хрест на тренерській кар`єрі Феліпе Сколарі у національній збірній своєї країни.

Нагадаємо, що в неділю, 13 липня, о 22:00 відбудеться фінальний матч мундіалю, збірні Німеччини і Аргентини боротимуться на золото чемпіонату світу.

За матеріалами інтернет-видань





На правах реклами