Ми у Facebook
14.07.2014, 13:16

РНБО не володіє даними щодо перекидання російського десанту

РНБО не володіє даними щодо перекидання російського десанту на територію України 15 липня.
Про це заявив речник інформцентру РНБО Андрій Лисенко. "У нас поки що немає чіткої інформації про те, що саме 15 липня почнеться", - зазначив він, пише "Українська правда".

За його словами, найскладніша ситуація залишається в містах Донецьк, Луганськ, Сєвєродонецьк і Антрацит. При цьому ситуація на україно-російському кордоні також залишається напруженою, оскільки "бойовики систематично обстрілюють російську територію, російська сторона намагається видати це за дії української армії".

Росія готує своїх військових до вторгнення 15 липня - Тимчук

"По кілька разів щодня здійснюються спроби прориву колон техніки та найманців з території Росії за підтримки російських прикордонників. Зафіксовані також обстріли українських військових з території РФ", - зазначив Лисенко.

На запитання щодо неналежного забезпечення українських військових на деяких ділянках, Лисенко відповів: "Є моменти, коли ведеться бій і неможливо підтягнути забезпечення. Нашим хлопцям дуже важко, але ми не кинемо їх у біді".

Рівнянина в зоні АТО бронежилет врятував від двох куль у серце

Нагадаємо, координатор "Інформаційного опору" Дмитро Тимчук повідомив, що 15 липня Росія може перекинути в Україну свій десант.





На правах реклами