Ми у Facebook
15.07.2014, 14:30

Який із приватних ВНЗ Рівного має найбільше заяв на вступ

У приватні університети на Рівненщині абітурієнти не поспішають подавати заяви.
Інформаційна система «Конкурс» повідомляє, що у Міжнародному економіко-гуманітарному університеті імені академіка Степана Дем’янчука на сьогодні — 129 заяв від абітурієнтів. Хоча університет розраховує на 1195 першокурсників. Найбільше заяв у закладі — на «здоров’я людини» та «фізичне виховання». Найменше — лише дві — на «реклама і зв’язки з громадськістю».

У Рівненський інститут слов'янознавства Київського славістичного є 16 заяв (заклад має ліцензію на навчання 455-х першокурсників). П’ять із них — на «менеджмент».

Скільки цього року державних місць у ВНЗах Рівненської області

12 заяв від абітурієнтів лежать у Рівненському інституті вищого навчального закладу „Відкритий міжнародний університет розвитку людини „Україна», який може навчати 175 студентів першого курсу. Найбільший попит в університеті — на «фінанси і кредит».

Діти рівненських військовослужбовців матимуть пільги при вступі у ВНЗ

А ось Рівненський інститут Київського університету права НАН України, який є державним закладом, проте державного замовлення на навчання студентів не отримує, за перші дні вступної кампанії має 40 заяв від абітурієнтів. Зазначимо, що в інституті є лише один напрям підготовки — «правознавство», на який щороку набирають 50 студентів.





На правах реклами