Ми у Facebook
17.07.2014, 21:06

Терористи збили літак Амстердам - Куала-Лумпур: загинуло майже 300 осіб

В Донецькій області над Торезом терористами було збито пасажирський літак, який виконував рейс Амстердам - Куала-Лумпур. Загинули майже 300 людей: 280 людей і 15 членів екіпажу.
На офіційному сайті Президента України повідомили:

Сьогодні орієнтовно о 16.20 зник з екранів радарів літак авіакомпанії "Малайзійські авіалінії" Боінг-777, який здійснював рейс МН17 за маршрутом Амстердам – Куала - Лумпур.

За останні дні це вже третій трагічний випадок після того, як з російської території було збито літаки АН-26 та СУ-25 Збройних Сил України. Ми не виключаємо, що цей літак також був збитий, і наголошуємо, що Збройні Сили України не здійснювали жодних дій щодо враження цілей у повітрі.

Президент України від імені держави висловлює найглибші та найщиріші співчуття родинам та близьким загиблих в цій жахливій трагедії. Здійснюються всі можливі пошуково-рятувальні заходи.

Глава держави звернувся до Кабінету Міністрів з тим, щоб терміново було створено Державну комісію з розслідування цього інциденту з метою належного розслідування причин цієї трагедії. Президент запропонував залучити до роботи цієї Комісії фахівців ІКАО та інших міжнародних структур, а також представників Нідерландів та Малайзії.

Впевнені, що винні у цій трагедії будуть притягнуті до відповідальності.


Відновити всі школи у Слов'янська обіцяють до 1 вересня

Обставини пригоди хотіли перевірити за допомогою "чорних скриньок", але їх вже забрали сепаратисти.

- Самопроголошений "перший віце-прем'єр" терористичної організації "ДНР" Андрій Пургін заявляє, що бортові самописці малазійського "Боїнга", що розбився в районі Тореза, буде передано до Москви на експертизу, - повідомляє "Українська правда".






На правах реклами