Ми у Facebook
18.07.2014, 14:49

86-річна росіянка попросилася жити на Рівненщині [+Фото]

Документ на постійне проживання в Україні отримала днями у Рівному громадянка Російської Федерації Ніна Прокопівна Якунічева. Оскільки 86-річна жінка хвора, працівники Державної міграційної служби привезли їй документи додому.
Ніна Прокопівна народилася і до 2010 року проживала в Росії. Дітей не мала. З близьких після смерті чоловіка залишилася тільки рідна сестра по мамі Альбіна, яка проживає у Рівному. Рівнянка й взялася опікуватися сестрою.

Ситуація на сході країни: карта АТО 18 липня

86-ти річна жінка пережила Другу світову війну. 70 років мешкала і пропрацювала в місті Саранськ Республіки Мордовія (Росія). Згадує, як часто приїздила в Україну погостювати, які щирі та привітні тут люди, допомагають у скрутну хвилину. Нині радіє, що має законні підстави для того, аби залишитися в Україні назавжди. Ніна Прокопівна активно дивиться телебачення і стежить за новинами.

Патріотичний манікюр - модний тренд у Рівному [+Фото]

Спеціалісти відділу по роботі з іноземцями та біженцями УДМС України в Рівненській області, вивчивши деталі справи та дослідивши родинні зв’язки, зуміли знайти підстави для законного перебування Ніни Якунічевої в Україні. Відповідно до ст.4 пн.3 Закону України «Про імміграцію» в липні вона нарешті отримала дозвіл на постійне проживання, а з ним і підтверджуючий документ.

«Ранкова кава»: засновник «Домової служби» Валерій Гусак – про якісні побутові послуги у Рівному [+Відео]

Загалом з початку року понад сто громадян Російської Федерації вже отримали документи в управлінні міграційної служби області для постійного проживання в Україні, повідомляє прес-служба Рівненського обласного управління Державної міграційної служби.





На правах реклами