Ми у Facebook
20.07.2014, 07:24

Рівненщина: хлопчика, який втопився в Горині, знайшли за 15 кілометрів

Поблизу села Соломіївка Дубровицького району у Горині втопився місцевий 14-річний хлопець Володимир. Він пішов із друзями купатися та потонув.
17 липня водолази шукали дитину цілий день. Пройшли чотири кілометри дна Горині, проте дитина знайшлася сьогодні. Тіло хлопчика побачили мешканці Дубровиці під мостом. Володимира течія віднесла на 15 кілометрів.

На Рівненщині мікроавтобус збив пішохода

— У Соломіївку хлопець прийшов до бабусі із сусіднього села, - розповів rivnepost.rv.ua начальник обласної комунальної аварійно-рятувальної служби на водних об’єктах Анатолій Якимчук. - Попросився з друзями на річку. Жінка відпустила, але суворо наказала не йти у воду. Дитина ослухалася. Хлопчик плавав погано. Він обв’язав себе порожніми пластиковими пляшками навколо пояса, сподіваючись, що так втримається на воді. Проте шнурки розв’язалися — і хлопець пішов на дно. Це вже не перша дитяча смерть на воді цього року. Я вкотре наголошую батькам: не відпускайте своїх дітей самих до водойм, не дозволяйте їм заходити у воду. Навіть на березі може бути небезпечно. Дитина може посковзнутися, впасти і її понесе течія.

Рівненщина: знайшов кохану в ліжку друга і вбив

До слова, більшість утоплень на Рівненщині — у Горині. Рятувальники називають річку найбільш небезпечною — через постійно змінне дно та швидку течію.





На правах реклами