Ми у Facebook
20.07.2014, 12:53

Рівненщина: розшукали водія, який на смерть збив велосипедистку

Працівники Державтоінспекції Рівненщини оперативно знайшли водія, який здійснивши наїзд на велосипедиста, не надав йому допомоги, а зник із місця пригоди. Однак завдяки працівникам міліції уникнути відповідальності втікачу не вдалося.
16 липня, близько 22 години, в місті Дубно по вулиці Мирогощанській невідомий водій на невстановленому автомобілі допустив наїзд на велосипедиста. Потерпілою виявилась 60-річна місцева жителька, яка рухалась прямо в попутному напрямку. Після скоєння ДТП водій зник з місця пригоди, залишивши безпорадну жінку на дорозі. Випадкові свідки пригоди викликали на місце події швидку медичну допомогу та працівників ДАІ. На жаль, внаслідок зіткнення від отриманих тілесних ушкоджень жінка померла в кареті «швидкої». На пошуки водія–утікача та встановленого транспортного засобу, яким він керував, було орієнтовано всі наряди Державтоінспекції, які в той час несли службу.

Рівненщина: водій вночі наїхав на велосипедистку

У ході оперативно-розшукових заходів інспектори ДАІ зафіксували автомобіль в селі Тараканів Дубенського району в дворі одного з будинків. Водій автомобіля «ВАЗ», а ним виявився 35-річний житель Дубенського району, пояснити причину зникнення з місця пригоди не зміг, проте, своєї причетності до ДТП не заперечував. На місце події було викликано слідчо-оперативну групу, яка дослідила транспортний засіб, що став учасником пригоди з потерпілою особою. Водія було доставлено в УМВС України в Рівненській області для з’ясування всіх обставин, а транспортний засіб поміщено на майданчик тимчасового утримання.

Рівненщина: у Горині знайшли утопленика

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 статті 286 ККУ, повідомляє прес-служба ВДАІ УМВСУ в Рівненській області.





На правах реклами