Ми у Facebook
21.07.2014, 11:56

Офіцерів ОК "Північ" нагородили за участь в АТО

Ілюстративне фото

Офіцери управління оперативного командування "Північ" отримали Державні нагороди за особисту мужність і героїзм, проявлені в АТО.
Відповідно до Указу Президента України — Верховного Головнокомандувача Збройних Сил України № 599/2014 «Про відзначення державними нагородами України» військовослужбовців Збройних Сил України за особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України полковників Миронюка Володимира Яковича та Савченка Сергія Вікторовича нагороджено орденом Богдана Хмельницького III ступеня.

Новини фронту: рівненські військові звільнили Рубіжне

З перших днів проведення антитерористичної операції значна частина військовослужбовців управління оперативного командування "Північ" виконує службові обов'язки у визначених районах. Незважаючи на те, що ситуація на Сході України поки що залишається напруженою війська оперативного командування "Північ" нарощують перевагу, звільняючи район за районом долаючи ворога.

Рівняни відправлять продукти на Донеччину та Луганщину

Варто зазначити, що відповідно до цього указу державні нагороди різного ступеню отримала велика кількість військовослужбовців підпорядкованих військових частин. Серед нагороджених представлені всі категорії, від полковника до солдата військової служби за контрактом. Про це повідомляє прес-центр оперативного командування «Північ».






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ