Ми у Facebook
22.07.2014, 12:46

Рівне: під час пожежі в багатоповерхівці вогнеборці врятували молодого чоловіка

Рівненські рятувалиники витягнули з пожежі молодого чоловіка, який ледве не згорів заживо.

20 липня о 19:03 до Служби порятунку Рівненщини за телефоном "101" надійшло повідомлення, що в 9-поверховому житловому будинку міста Рівне по вулиці Льонокомбінатівській, 9 горить квартира.

25-річний водій перевищив швидкість і впав з мопеда

На місці рятувальники встановили, що пожежа сталася в двокімнатній квартирі на 2-му поверсі. За інформацією мешканців багатоповерхівки, в оселі могли перебувати люди. Вхідні двері в квартиру виявилися зачиненими, тому вогнеборці потрапили до помешкання за допомогою висувної драбини через балкон.



У суцільному диму на підлозі в коридорі рятувальники виявили непритомного молодого чоловіка. Як згодом з’ясувалося, це був син господаря оселі. Його відразу підхопили на руки та винесли на свіже повітря. Надавши врятованому першу допомогу, бригада "швидкої" доставила 23-річного хлопця з отруєнням продуктами горіння у відділення детоксикації обласної лікарні.

У Сарнах на вокзалі знайшли наркотики

Тим часом за допомогою водяного ствола рятувальники швидко приборкали пожежу. Вогонь не встиг навіть поширитися за межі кухні. За фактом даної пожежі проводиться перевірка.





На правах реклами