Ми у Facebook
24.07.2014, 21:50

Рівняни мають можливість пройти курс особистісного розвитку

Тобі потрібна емоційна встряска? Любиш активний відпочинок? Хочеш провести вихідні з користю? Тоді не марнуй часу – пройди Мотузковий курс «Майже олімпійські ігри».
Пропонована форма тренінгу - симбіоз «мотузкового курсу» та спортивних змагань. Зрозуміло, що види спорту нестандартні , тому ми назвали захід «Майже олімпійські ігри».

На учасників чекають вправи на витривалість, уважність, креатив, швидкість, злаженість, та, зрозуміло, вправи «все спочатку». Якщо є змагання, то і є переможець, на якого чекає приз!

У фіналі тренінгу смачний шашлик та неформальний відпочинок.
Нагадуємо, що мотузковий курс, це не є простий виїзд на природу чи пікнік, а серйозне випробування для кожного учасника. Адже Вам прийдеться спроектувати всі задачі та труднощі, через які доведеться пройти, це випробовування на власну життєву позицію, та, зрештою, це серйозна робота над собою.

Активний відпочинок всією родиною на Рівненщині

Ціль – «team-building» – формування команди, виховання в учасників націленості на єдиний результат, виявлення справжнього і, часто, прихованого потенціалу команди, виконання абстрактних завдань з використанням креативного мислення. Також розвиток лідерських якостей через індивідуальні прояви в неординарних ситуаціях. Пошук нових лідерів.

Після проходження Мотузкового курсу «Майже олімпійські ігри» ти отримаєш не тільки «крепатуру» в тілі, а й:

- Нових цікавих друзів;
- Яскраві емоції;
- Заряд бадьорості;
- Переконання, що ти «Переможець»;
- Досвід результативного лідерства;
- Впевненість в своїх силах;
- Приз від організаторів. Вся група буде поділена на дві команди. Команда яка перемагає, отримає ігрову картку «Турбіни» (боулінг клуб) номіналом 500грн. Заохочувальний приз для команди, яка займе друге місце, сертифікати на заходи Тренінгового Центру «Лотос-Інвест» на суму 250грн.

Де і за скільки можна відпочити у Карпатах

Місце проведення: с. Олександрія, табір «Електронік Рівне».

Дата проведення: 03.08.2014

Реєстрація та деталі за телефонами: 0673621131, 0503750547





На правах реклами