Ми у Facebook
26.07.2014, 09:50

Укрпошта поки не буде приймати та доставляти поштові відправлення до Донецька та Луганська

У зв’язку з активним розгортанням бойових дій в зоні проведення АТО, неможливістю дістатися до місця призначення пошти, дбаючи про здоров’я та життя працівників Укрпошти, тимчасово призупинено прийом поштових відправлень до деяких населених пунктів Донецької та Луганської областей.
Центр зв’язків з громадськістю УДППЗ «Укрпошта» повідомляє, що у Донецькій області припиняються роботи в Амвросіївському, Старобешівському, Шахтарському, Ясинуватському районах, а також в містах Донецьк, Горлівка, Дебальцеве, Дзержинськ, Єнакієве, Кіровське, Макіївка, Сніжне, Торез, Харцизьк.

У Луганській області припиняються роботи в Антрацитівському, Краснодонському, Лутугинському, Перевальському, Попаснянському, Свердловському, Слов’яносербському, Станично-Луганського районах, а також в містах Луганськ, Алчевськ, Брянка, Кіровськ, Красний Луч, Лисичанськ, Первомайськ, Ровеньки, Рубіжне, Сєверодонецьк, Стаханів.

Для біженців пустили додатковий потяг Луганськ – Київ

Впродовж останнього тижня значно почастішали випадки незаконних зупинок, блокування, огляду та навіть обстрілу машин Укрпошти озброєними угрупуваннями.

Наразі УДППЗ «Укрпошта», з урахуванням розвитку ситуації в східному регіоні, вживає необхідні заходи для відновлення повноцінного функціонування об’єктів поштового зв’язку на території, підконтрольній Збройним силам України.

Про подальший розвиток подій та відновлення прийому й доставки пошти буде повідомлено додатково. В компанії просять вибачення за тимчасові незручності.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ