Ми у Facebook
27.07.2014, 11:01

Рівненщина: за відстрочку від служби в армії – 4 000 гривень хабара

41-річна жителька Зарічненського району Жанна повідомила правоохоронцям, що з її сина лікар однієї з лікарень обласного центру, який є членом медичної обласної військової призовної комісії, вимагав 300 доларів США за підготовку епікризів та висновків, необхідних для звільнення від служби в армії.
Працівники сектору оперативних розробок управління державної служби боротьби з економічними злочинами в ході проведених слідчих дій задокументували факт вимагання та одержання лікарем неправомірної вигоди в сумі 4 000 гривень за складання дослідження стану здоров’я призовника, необхідного для відстрочки від служби в армії, повідомляє СЗГ УМВСУ в Рівненській області.

"ТелеМайдан": як допомогти армії

Розбійний напад на Рівненщині: зловмисники заволоділи бурштином на 158 000 доларів

- Кримінальне провадження відкрили за частиною 3 статті 368 Кримінального кодексу України (Одержання неправомірної вигоди службовою особою, яка займає відповідальне становище), санкція якої передбачає позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади строком на три роки, - зазначив начальник УДСБЕЗ УМВС Віталій Дума. – На даний час вирішується питання про оголошення підозри у скоєнні кримінального правопорушення члену призовної комісії. Правоохоронцями проводяться заходи по встановленню інших фактів хабарництва, - додав полковник міліції.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ