Ми у Facebook
27.07.2014, 13:07

Рівненський підліток обікрав магазин, щоб пригостити друзів

Фото не є прямою ілюстрацією

Спочатку хлопець забрав з магазину одну пачку цигарок та декілька цукерок і пішов до кафе, де відпочивали друзі. Розповів їм про магазин, який не охороняється. Ті йому не повірили, отож повернулись до магазину вже гуртом.
Хлопчина ввечері гуляв разом зі своїми друзями, а коли повертався додому на одній із вулиць, звернув увагу на зачинений магазин, повідомила Тетяна Корольчук з Костопільського РВ УМВС України в Рівненській області.

15–річний юнак взяв камінь та пожбурив у вікно торгівельного закладу. Скло розбилось, а сигналізація не спрацювала.

Рівнянка пішла красти, щоб... схуднути

Відзначивши, що ніхто і ніщо не заважатиме при спробі проникнення до магазину, молодий чоловік попрямував додому, аби повернутися через годину. Руслан знову заліз всередину і почав збирати товари. Взяв два блоки цигарок, ковбасу, майонез, кетчуп, цукерки, шоколадки та жувальну гумку. Викрадене передав друзям, виліз з магазину і запросив хлопців до себе додому, щоб пригостити. Мама юнака вже спала. Прихід нічних гостей її не потривожив.

На Рівненщині затримали злодія-ревнивця

– Руслана з друзями розшукали працівники міліції, і за фактом крадіжки, яка завдала значної шкоди потерпілому, за частиною 3 Кримінального Кодексу України відкрили кримінальне провадження, – розповідає Микола Крот, начальник сектора карного розшуку Костопільського РВ УМВС. – Юнак запевнив, що його друзі до крадіжки непричетні, а він сам обікрав магазин, про що тепер щиро шкодує. Руслана під варту не брали, слідство ще з’ясовує обставини тієї нічної крадіжки. На батьків неповнолітнього складено адмінпротокол за недогляд за сином.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ