Ми у Facebook
29.07.2014, 15:13

Обстрілу автобуса з дітьми не було, - МОЗ

У Міністерстві охорони здоров'я заявили, що діти благополучно дісталися до Маріуполя, де їх і розмістили.
Нагадаємо, сьогодні керівник Інформаційного опору Дмитро Тимчук повідомив, що вчора, 28 липня, на ділянці траси Донецьк-Волноваха бойовики ДНР розстріляли мікроавтобус з дітьми, які прямували до Маріуполя. За його даними, в результаті одна дитина загинула, близько 10 отримали поранення різного ступеня тяжкості.

Натомість у Міністерстві охорони здоров'я стверджують, що інформація про обстріл автобуса з дітьми з донецьких дитбудинків, що слідував в Маріуполь, не відповідає дійсності. Про це кореспонденту ЛІГАБізнесІнформ повідомили в Міністерстві охорони здоров'я України.

"Інформація не підтверджується, обстрілу не було. Діти до Маріуполя добралися, їх там розмістили", - сказала представник прес-служби відомства.

Сьогодні, 29 липня, МОЗ оприлюднило інформацію про евакуацію дітей та персоналу донецьких дитбудинків із зони бойових дій. У міністерстві повідомили, що 81 дитина, а також медперсонал Донецького обласного будинку дитини та Донецького міського будинку дитини були перевезені до Маріуполя.





На правах реклами