Ми у Facebook
29.07.2014, 16:31

З Дубна передали сало для боротьби з терористами на сході

Щоб підтримати військовослужбовців на Сході України, Дубенська райдержадміністрація організувала збір продуктів та найнеобхідніших предметів.
Координацією збору займається управління агропромислового розвитку райдержадміністрації. До гуманітарної допомоги долучилась кожна сільська рада району. Сільські голови донесли інформацію через депутатів сільських рад до місцевого населення. Продовольство збирали в приміщеннях сільських рад, повідомили у прес-службі Дубенської РДА.

Поранений військовослужбовець з Рівненщини потребує допомоги

Хто чим міг, тим і допомагав, звозили сало, консерви, варення, компоти. Асортимент допомоги розмаїтий – від предметів першої необхідності до картоплі в мішках. Серед набору продуктів увагу привертає трилітровий слоїк з салом, який чиясь рука підписала: «Бий гада-терориста».

Хвиля народних протестів проти мобілізації на Західній Україні [ІНФОГРАФІКА]





Райдержадміністрація слугує свого роду перевалочною базою для подальшого відправлення гуманітарного вантажу.





«Починаючи з 29 липня в Рівненській області збір всієї гуманітарної допомоги для військовослужбовців та добровольців, які беруть участь в антитерористичній операції на сході України, відбуватиметься централізовано. Це склад на вулиці Грушевського, 2а, на території колишнього овочесушильного комбінату», – повідомив голова ОДА Сергій Рибачок.

ФОТО: «Благодійний ярмарок допомоги військовим» у Рівному

Уже з цього складу усе зібране буде запаковане в спеціальні автомобілі, які в супроводі міліції, доправлять гостинці нашим захисникам в зону антитерористичної операції.










На правах реклами