Ми у Facebook
29.07.2014, 18:17

Кабінет туристичних новин: Запитання — Відповіді

Літо! Нарешті ми дочекалися по-справжньому гарячих днів. Спека, духота, яскраве сонце – як тут не задуматись про відпочинок? Туристичний кабінет, отримавши на електронну пошту ваші запитання, одразу надає компетентні відповіді.
З вами спілкується директор відомого в Рівному туроператора «Арго-Клуб» Любов Альошко.

Анатолій, 49 років, м.Рівне:
- Ми з дружиною цієї осені, скоріше в жовтні, плануємо на тиждень завітати до Сполучених Штатів Америки. Хочемо цікаво провести цей відпочинок. Які можна розглянути тури?

- Тури в Америку в основному тривають 8 днів, насичена програма, яка дає можливість ознайомитись і полюбити цю країну. А тур можна вибрати на будь-який смак: тур Канікули в Лос-Анжелесі – це незабутній відпочинок з безліччю вражень, парки розваг, «Діснейленд». Тур Бризки шампанського - під час екскурсії Ви відвідаєте кілька міст Великого Лос-Анджелеса і отримаєте уявлення про історію та сучасне життя цього багатоликого мегаполіса, проїдете по найвідомішій частини Голлівуду Алеї зірок, пройдетеся по одній з найдорожчих вулиць Америки Родео Драйв. Лас-Вегас засліпить Вас своїм блиском. Тур Шлях на Захід відкриє для вас Сан-Франциско. Тур Південь та Захід в одному турі: Х'юстон, Лас-Вегас, Лос-Анджелес, Гранд Каньйон.

Кабінет туристичних новин: Запитання — Відповіді

Ольга, 31 рік, м.Рівне:
- Хочеться відпочити десь подалі від людей, можливо на острові, але щоб було затишно, комфортно і красиво.

- Дуже хороший відпочинок пропонує туристам Греція, на о. Родос можна забути про все! Крім того, зараз є недорога пропозиція - п’ятизірковий готель на двох «все включено» всього за 14000 грн.

Лєра, 26 років:
- Порадьте нам захопливий відпочинок в екзотичній країні.
- Якщо ви бажаєте дивовижних вражень, подорожуйте до Таїланду. Таїланд - один із найпопулярніших екзотичних напрямків. Такий тур порадує насиченою екскурсійною програмою, комфортним пляжним відпочинком і недорогим шопінгом.



Богдан, 36 років:
- Розкажіть, будь ласка, про відпочинок у Батумі.
- Батумі, як будь-яке місто, розташоване в субтропічному кліматі, володіє особливою екзотикою. Воно знаходиться на узбережжі Чорного моря. Пальми, магнолії, лимонні й апельсинові дерева, олеандри, туя, самшит ростуть у цьому квітучому прикордонному місті. Батумі є промисловим містом. Тут - велика кількість всіляких розваг, серед яких найбільшою гордістю для місцевих жителів є дельфінарій.



Інна, 21 рік, м.Рівне:
- Мене цікавить Болгарія, недорого і з розвагами.
- Ми на сьогодні маємо найкращу літню пропозиція щодо Болгарії. Це 10-денний морський тур м.Обзор в одному курортів на болгарському узбережжі. У ВАРТІСТЬ ТУРУ входить: проїзд автобусом євро класу, проживання в приватних готелях, 2-разове харчування в ресторані, безкоштовний пляж. На вас чекає вечір знайомств, дискотеки, спортивні заходи: волейбол, футбол та ін., конкурси, а також фотосесія! Вартість програми - 199 євро + 350 грн.

Відпочинок на Шацьких озерах: як знайти житло, ціни та розваги

Давид, м.Рівне:
- Мене цікавить відпочинок у Марокко.
- Цю країну традиційно називають «Країною Золотих Заходів». Марокко вабить туристів арабською розкішшю, відмінними пляжами і безкрайньою пустелею Сахара. Тут на вас чекає розкіш марокканського світу: стародавній Фес і білосніжна Касабланка, колоритні базари з марокканським килимами і шовком і чудова кухня. У серпні ціна туру на 11 днів всього 16983 грн (з авіаперельотом).

Усі наші тури ви можете переглянути на нашому сайті www.argo-club.com.ua

Надсилайте ваші запитання нам на електронну пошту: info@argo-club.com.ua - і ви оперативно отримаєте на них відповідь!















На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ