Ми у Facebook
01.08.2014, 11:16

На Рівненщині БТР відновлюють у гаражі

Ілюстративне фото

На Рівненщині бронетехніку тепер роблять і в сільському гаражі. Здолбунівчани у гаражі власноруч відновлюють БТР.
Жителі Здолбунівського району розповідають, що для кожного охочого допомогти армії робота тут знайдеться – хтось лагодить двигун, інший встановлює кардани або ж шукає необхідні запчастини. Усі майстри проходили військову службу, тож більшість береться за ремонт такої техніки не вперше.

У мирний час чоловіки із металобрухту виготовляли саморобні трактори, якими зараз обробляють поля. Тож досвід такої роботи, кажуть, є. Та й все лагодять за інструкцією з військового ремонту БТР-70, адже впевнені – у цій справі все має бути чітко.


Новини з фронту: рівненські військові, не зважаючи на обстріли, рятують луганчан


«Ми звернулися до військової частини та запропонували свою допомогу. Військові радо погодились, адже в них якраз був БТР. Там усі зараз зайняті ремонтом іншої техніки. А з ним роботи дуже багато – треба міняти двигуни, ходову, мости та багато чого», – розповів сотник Здолбунівської сотні самооборони Юрій Пшеничний.

Закінчити роботу самооборонівці планують за тиждень. Згодом цей БТР поїде на схід у зону АТО. Чоловіки запевняють, що готові і надалі допомагати військовим. І жартують: якщо армії буде потрібно, відремонтують хоч би й СУ-24.

Джерело: http://zik.ua





На правах реклами