Ми у Facebook
02.08.2014, 13:04

Гроші на розвиток отримає п’ять громад Рівненщини

200 тисяч гривень виділили з обласного бюджету на реалізацію ідей, що перемогли в конкурсі проектів розвитку територіальних громад Рівненщини.
Із усіх пропозицій експерти відібрали п’ять проектів. Саме на їх реалізацію сільські мешканці одержать гроші на співфінансування.
Так, за допомогою коштів обласного бюджету у селі Красне Млинівського району реконструюють дерев’яний міст, в селі Мильча Дубенського району відремонтують млин, а у Неньковичах Зарічненського району закуплять обладнання для переробки дерева. Гроші також отримають громади сіл Глибока Долина (Демидівський район) та Кухче (Зарічненський район). Там запланували відкрити дошкільну групу в дитсадку та відремонтувати і обладнати клуб. Про це повідомляє прес-служба Рівненської ОДА.

У Рівному завершилася стерилізація безпритульних тварин

«Загалом на конкурс подали 40 заявок. Найактивнішими були сільські громади Демидівського, Дубенського та Млинівського районів, - розповів перший заступник голови ОДА Юрій Приварський. Є багато проектів, які не перемогли, проте є досить сильними і спрямовані на розвиток сільських територій. Тільки у напрямку енергозбереження свої ідеї представили 11 громад. Будемо сподіватися, що на конкурс будуть виділені додаткові кошти».





На правах реклами