Ми у Facebook
03.08.2014, 13:44

Через терористів Україна втрачає на митниці щомісяця 250 млн грн

Державна фіскальна служба України каже, що щомісячні платежі до держбюджету України скоротились на 250 млн грн у зв'язку з фактичною призупиненням функціонування митних постів та пунктів пропуску в Луганській і Донецькій областях, де йдуть активні бойові дії.

"Ситуація на східному кордоні надзвичайно напружена. На сьогодні на східному кордоні у нас є дві митниці в Луганську і Донецьку, де не працюють 10 митних пунктів пропуску і митниць. Ми змушені були вчора здійснити переміщення луганської митниці, але я поки не буду говорити, де буде розміщений командний пункт управління цим регіоном. Я просто хочу зберегти життя своїх колег", - сказав заступник голови ГФС Анатолій Макаренко у п'ятницю.

Яценюк: ВР підтримала конституційною більшістю усі урядові законопроекти

За його словами, ГФС також допомогла сім'ям митників, які працюють в даному регіоні, переїхати на невизначений час у Київ. Про це повідоляє
espreso.tv/

"Я хочу підкреслити, що серед особового складу немає жодного зрадника. Крім того, втрати надходження до бюджету з цих регіонів значно менше, ніж ми розраховували", - додав він.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ