Ми у Facebook
04.08.2014, 11:37

Радивилівський район: У соломі згоріла 5-річна дитина

3 серпня за номером «101» о 16:15 від місцевої жительки села Острів Радивилівського району надійшло повідомлення про пожежу в приватному господарстві.
На місце події негайно було направлено черговий караул державної пожежно-рятувальної части №7 Рівненської області та 22-го державного пожежно-рятувального посту міста Берестечко Волинської області. По прибуттю на місце події рятувальники встановили, що горить близько трьохсот тюків соломи. Про це повідомили у прес-службі ГУ ДСНС України у Рівненській області.

За минулу добу на Рівненщині викрали два телефони та велосипед

У ході гасіння вогнеборці виявили мертве тіло 5-річної онучки господарки.

Як згодом вдалося з’ясувати, близько 14 години цього ж дня діти з дорослими прийшли до бабусі з відпочинку на річці. Вони пообідали та пішли бавитись на подвір’я. Близько 16:10 одна із дівчаток забігла до будинку і сповістила свою бабцю про те, що горить солома, а сестричка пішла до річки.

У Дубно в ДТП постраждали три пасажирки мікроавтобуса

Мешканці села та працівники міліції почали шукати дівчинку. Через 2,5 години онучка все ж таки змогла сповістити про те, що її сестричка знаходиться у соломі. Після проведення більш детального огляду рештків соломи працівники Держслужби з НС виявили тіло дитини. Наразі всі причини трагедії з’ясовуються.





На правах реклами