Ми у Facebook
06.08.2014, 12:07

На Рівненщині п'яний водій втікав від ДАІ на швидкості 200 км на годину [+Фото]

200 км за годину – з такою швидкістю нетверезий водій намагався втекти від інспекторів ДАІ Рівненської області.
Нещодавно, під час несення служби, вартові доріг стаціонарного посту №3 ДПС ДАІ близько півночі помітили автомобіль «Audi», водій якого рухався на великій швидкості по крайній лівій смузі руху. Працівники ДАІ одразу ж прийняли рішення про зупинку даного транспортного засобу. За допомогою увімкненого жезла та свистка правоохоронці подали даному водієві вимогу про зупинку, однак останній знехтував законним вимогам працівників міліції, а навпаки, збільшивши швидкість, продовжив рух. Про це повідомили у прес-службі ДАІ Рівненської області.

Як оплачувати штраф за порушення ПДР - РОЗ'ЯСНЕННЯ ДАІ

Розпочалося переслідування, під час якого швидкість руху водія іномарки сягала 200 км за годину. Навіть наближаючись до пішохідних переходів та ділянок підвищеної небезпеки водій-утікач не знижував швидкість, наражаючи цим на небезпеку інших учасників дорожнього руху.





За допомогою радіо - зв'язку інспектори ДПС повідомили про дану подію інший наряд, який ніс службу в попутному напрямку. У подальшому правоохоронці заблокували рух водієві даного автомобіля. І він, не маючи іншого виходу, змушений був зупинитися.

За свої оголені фото в інтернеті рівненчанин відповідатиме перед Законом

За кермом «Audi» перебував 43-річний рівнянин. Працівники ДАІ відразу помітили, що у водія присутні явні ознаки алкогольного сп’яніння. Порушник нецензурно висловлювався в бік правоохоронців та показував непристойні жести. У присутності двох свідків чоловіку запропонували у встановленому порядку пройти медичний огляд для визначення стану алкогольного сп’яніння, а саме продути прилад «Драгер». На що водій відмовився, однак і не заперечував, що вживав спиртні напої.

На даного громадянина складено два адміністративних протоколи за невиконання водієм вимог про зупинку та керування транспортним засобом в стані сп’яніння.

Наразі триває перевірка.





На правах реклами