Ми у Facebook
09.08.2014, 15:32

Рівненська альтернатива Криму - відпочинок на Білому озері

Через окупацію Криму та складну ситуацію в державі, проведення антитерористичної операції, мешканці Рівненщини шукають альтернативу - відпочинок без зайвої розкоші та неподалік дому. Одне з місць для такого відпочинку - рівненське Біле озеро.
Добратися до Білого озера можна маршруткою до Кузнецовська з Рівного (від автовокзалу "Чайка"), в Кузнецовську потрібно пересісти на маршрутку: Кузнецовськ - Біле озеро чи Кузнецовськ - Мульчиці. Будьте готові до того, що до Кузнецовська в маршрутці можете три з половиною години посидіти, а от від Кузнецовська доведеться постояти, причому майже на одній нозі, адже, зазвичай, на маршрутку, особливо у вихідні, назбирується до півсотні людей. І дорога у кількох селах дуже "веселенька", бо її там практично немає.

Більша частина людей прямують на Біле з палатками, адже це хороша можливість зекономити на проживанні. А якщо компанія у вас велика та весела, то палатки - це хороша можливість відпочивати веселим гуртом. Якщо ж хочете проживати у більш комфортних умовах, то у реабілітаційно-оздоровчому комплексі "Біле озеро" вартість проживання за добу з однієї особи становить 92 гривні. Можна замовити ще триразове харчування - це ще 108 гривень в день.



Відпочинок на Шацьких озерах: як знайти житло, ціни та розваги



На Біле озеро прямують цілими родинами, адже для дітей тут справді прекрасний відпочинок. Зовсім неглибоко, та і вода прогрівається швидко.



Якщо ви готові пережити невеликі незручності переїзду, то можете отримати прекрасні та позитивні емоції від відпочинку на Білому озері, яке є окрасою Рівненщини. Сонце, зорі, озеро, комарі, палатка чи будиночок, тепла вода та гарячий пісок - що ще потрібно, щоб зробити свій відпочинок незабутнім, а літо повним нових вражень та емоцій.








На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ