Учні Рівненщини підуть на навчання таки 1 вересня
Чи розпочнуть на Рівненщині навчальний рік у серпні?
За словами начальника управління освіти і науки Рівненської ОДА Григорія Таргонського, статтею 16 Закону України “Про загальну середню освіту” визначено, що навчальний рік у загальноосвітніх навчальних закладах незалежно від підпорядкування, типів і форм власності розпочинається у День знань, 1 вересня, і закінчується не пізніше 1 липня наступного року.
Сьогодні ВНЗ оприлюднять накази про зарахування вступників на бюджет
Цього року, за попередніми підрахунками освітян, за парти сяде понад 143 тисячі школярів, серед них майже 16 тисяч першокласників.
Нагадаємо, що перший урок у всіх школах країни буде присвячений єдності та цілісності держави і пройде під назвою «Україна – єдина країна».


Неймовірно хрумкі огірки на зиму за бабусиними порадами

Цьому рецепту, навіть не знаю скільки років, але можу сказати одне, що цим рецептом користувалася і бабуся і пробушка, так що рецепт на стільки перевірений, що можете навіть і не сумніватися!
переглядів: 2022
У Сарнах волонтерки шиють амуніцію для ЗСУ

Вони роблять це ще з березня. Спочатку шили нарукавні пов’язки, потім прапори на блокпости. А пізніше почали робити більш складні вироби – розвантажувальні жилети, плитоноски.
переглядів: 304
Цікаві факти про горіхи: чому їх варто вживати

Я завжди знала, що горіхи корисні. І це все, що я про них знала. А потім пішло-поїхало: фітинова кислота, окислюючі жири, вимочуй, не вимочуй і так далі. Ось уже правда-менше знаєш, міцніше спиш. Але згодом інформація перетравилася, вщухла і тепер я можу зробити (насамперед для себе) деяке резюме.
переглядів: 367
Нереально смачне і корисне варення: рецепт

Чудовий золотистий колір, ніжний смак, приємний аромат. Однак персикове варення, приготоване в домашніх умовах, не тільки тішитиме око та смак, а й приноситиме користь. Завдяки вмісту вітамінів, фруктових кислот, пектинів страви з персиків благотворно впливають на організм людини:
переглядів: 434
Пишні оладки без борошна: у чому секрет

Смачні оладки без борошна, а головне - без великих зусиль!
переглядів: 430