Ми у Facebook
12.08.2014, 17:16

Яким запам'ятали рівнянина Олега Тарасюка, який загинув під час АТО

10 серпня, у бою за звільнення від терористів міста Іловайськ у Донбасі загинув боєць Українського добровольчого корпусу рівнянин Олег Тарасюк. Яким запам'ятали мужнього героя його знайомі та друзі.
Нещодавно загинув в зоні АТО активіст з Рівненщини Олег Тарасюк. Життя він прожив цікаве, а поклав його за Україну, її добробут та мирне життя.

Колишній спецназівець, родом з села Колоденка Рівненського району. Працював у Рівному, мав власне підприємство. Торгував тракторами з Європи. За власні кошти облагородити озерце в рідному селі. В нього залишились дружина, двоє дітей та двоє онуків.

Коли сепаратисти захопили східні території України, він поїхав воювати - не дозволила совість сидіти вдома на дивані. Покинув все - родину, процвітаючий бізнес. Відчував, що на сході він потрібніший. В зоні АТО перебував близько двох місяців. Тут йому в нагоді стали навики, отримані в спецназі. Був у Донецьку, Амвросіївці, Карлівці ... всюди, де був необхідний його досвід диверсійной роботи. Чимало побратимів вдячні йому за врятоване життя.

У вівторок у Рівне привезуть тіло загиблого бійця Олега Тарасюка

Олег завжди говорив: "Все залежить лише від нас". Його девізом були слова "Dum spiro, spero" - "Поки дихаю - вірю", які були витатуйовані в нього на тілі.

Товариші з батальйону, рідні та близькі в жалобі.


Нагадаємо, що тіло героя привезуть до Рівного у вівторок, 12 серпня, а попрощатися з ним і помолитися за нього та усіх загиблих за мир і спокій в Україні можна буде в середу в Свято-Покровському соборі.



За інформацією прес-служби рівненського "Правого сектору"





На правах реклами