Ми у Facebook
15.08.2014, 14:12

Доньки героя «Небесної сотні» Георгія Арутюняна отримають двокімнатну квартиру

Цієї неділі, 17 серпня о 12 годині, у новому житловому комплексі «Щасливе», що на вулиці Чорновола, 93 в обласному центрі вручать ключі від квартири донькам Георгія Арутюняна.
Герой «Небесної сотні» 20 лютого загинув від кулі снайпера на Майдані у Києві. Тепер старша донька Анна Адамчук опікується молодшою - дворічною Ашхен, яка залишилася круглою сиротою.

У Рівному з'являються патріотичні під'їзди

Нагадаємо, ще на початку року народний депутат від Рівненщини Олег Осуховський та голова Рівненської ОДА Сергій Рибачок звернулися до забудовника - директора ДБК «Будплюс» Романа Куриса, з проханням виділити квартири родинам загиблих на Майдані, у яких залишилися діти. Меценат пішов назустріч і надав дві однокімнатні квартири родинам загиблих героїв «Небесної сотні».

Так, в березні сім’ї Георгія Арутюняна та Валерія Опанасюка отримали документи на квартири у житловому комплексі «Щасливе».


Де рівняни можуть отримати безкоштовну правову допомогу?


Пізніше, завдяки доплаті Рівненської міської ради, забудовник поміняв однокімнатну квартиру донькам Георгія Арутюняна на двокімнатну.

Також, закінчується будівництво 7-ї черги цього житлового комплексу на вулиці Щасливій, 14 у Рівному, де отримає квартиру дружина загиблого героя «Небесної сотні» Валерія Опанасюка. На утриманні у жінки залишилося четверо неповнолітніх дітей





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ