Ми у Facebook
16.08.2014, 12:59

«Ранкова кава» – про незабутні подорожі для рівнян від «Феєрії мандрів» [+Відео]

У новому випуску програми “Ранкова кава” ви дізнаєтеся про те, яким видам відпочинку та яким саме місцям надають перевагу рівняни цьогоріч. Співрозмовницею ведучої Ольги Данилюк стала директор мережі туристичних агенцій “Феєрія мандрів” у місті Рівне Ірина МЕЛЬНИЧУК.
– Пані Ірино, ми знаємо про те, що цьогоріч через складну ситуацію в державі, багато українців відклали свою відпустку. Розкажіть про те, якому відпочинку цього літа надають перевагу рівняни?

– Незважаючи на різні ситуації, що складаються, рівняни звикли відпочивати, адже літо для багатьох – це єдина можливість хоч на трохи “вирватися” з шумного міста та відпочити з родиною, друзями чи коханими. Одні надають перевагу просто виїздам за межі міста до водойм, інші ж їдуть за кордон чи подорожують Україною. Тобто меж для відпочинку немає і не повинно бути жодних.

ВІДЕОЗАПИС РОЗМОВИ З ІРИНОЮ МЕЛЬНИЧУК

– Українці цьогоріч відмовилися від відпочинку в окупованому Криму. Розкажіть, чи були у вашої туристичної агенції випадки, коли люди цікавилися відпочинком на півострові?

– Я навіть і не згадаю, на моїй пам’яті не було таких дзвінків із запитами, щоб люди хотіли цього річ поїхати до Криму. Зараз користується більшою популярністю Одеса, в цілому Одеська область, а також ті, хто любить море, то можуть “втекти” за кордон.

«Ранкова кава»: спеціальний ювілейний випуск, ведуча і гостя — Ольга Данилюк [+Відео]

– Змінилися погляди людей, принципи після усіх революційних подій. Українці все частіше висловлюють бажання пізнавати Україну. Які місця чи туристичні маршрути можна запропонувати в Україні?

– Гарний та незабутній відпочинок можна організувати у Карпатах, бо у Буковелі відкрили гарне озеро, яке часто називають “Букавельське море”. Там зараз чимало відпочивальників і умови комфортні для відпочинку. Це прекрасна альтернатива Криму. Можна відпочити також на українському Азовському морю, чимало бажаючих поїхати саме сюди.

Якщо людина не є “фанатом” моря чи не має багато часу, щоб провести комплексну відпустку десь на березі моря, то ми пропонуємо тури вихідного дня. Тобто це прекрасна можливість за три дні побачити багато нового та цікавого. Так, можна поїхати подивитися замки, фортеці, яких у нас, на Україні, є чимало. Було б бажання, а відкриття нових горизонтів не забариться.

ВІДЕОЗАПИС РОЗМОВИ З ІРИНОЮ МЕЛЬНИЧУК

– Напевно, ми просто звикли шукати екзотику в інших країнах, а насправді просто не бачили та не цінували те, що з нами поряд.

– Десь мені на очі потрапила така фраза: “ти намагаєшся відкрити для себе Європу, а ти відкрив для себе Україну?”. Так, скажу з власного досвіду, що приємно подорожувати саме Україною. Уявіть, як чудово, опинитися у Карпатах на якомусь перевалі, милуватися природою, в Європі це теж є, але там це екзотика. І воно для нас просто не своє, не рідне… А наші простори вони доповнюють нас, збагачують…

«Ранкова кава» зібрала разом відомих рівнян і підтримала армію [Фото+Відео]

– Як на мене, логічно, коли людина пропонує комусь якийсь туристичний маршрут, то вона, напевно повинна спробувати його спочатку сама. Які екскурсійні тури обираєте ви?

– Я зовсім нещодавно повернулася з Карпат. Якраз ми готували, відкривали для рівнян Буковельське море. Я сама все спробувала на дотик, побачила, “пощупала”, прицінилася і можу рекомендувати це всім, бо це рівень європейського відпочинку. Наш генеральний директор в Києві займається тим, що він сам проходить усі ці маршрути, досліджує територію, обслуговування. І тільки після цього вже набирають групу, яка прямує за вказаним маршрутом. Так, цього року наш керівник відкрив для українців Албанію. Це безвізова країна у Європі, стільки позитивних відгуків та вражень, що можна рекомендувати туристам.

«Ранкова кава»: засновник «Домової служби» Валерій Гусак – про якісні побутові послуги у Рівному [+Відео]

– Власне, напевно, в нас ще не сформовано образ Албанії як туристичної країни...

– Справді, в нас сформовані певні стереотипні уявлення щодо цієї країни. Якщо говориш: “Албанія”, то дуже часто можна почути, що люди думають, що там іде війна. Сприйняття наше таке, що якщо це не дуже поширена країна, то краще туди не їхати. Можу зауважити, що Албанія визнана зараз як найбезпечніша країна Європи. У будь-якому регіоні цієї країни можна відпочивати практично цілодобово, 24-години на добу.

ВІДЕОЗАПИС РОЗМОВИ З ІРИНОЮ МЕЛЬНИЧУК

– А які вже більш відомі курорти за кордоном обирають рівняни: Туреччина, Болгарія…

– Єгипет, Туреччина, Болгарія, також Хорватія. На оксамитовий сезон саме в Хорватії пропонують дуже гарні пропозиції. Нашим клієнтам ми пропонуємо широкий вибір країн, для того, щоб кожен міг обрати собі до смаку. Крім того, орієнтуємося на те, які цілі перед собою ставить той чи інший клієнт і враховуючи це, формуємо його туристичний маршрут.

"Ранкова кава" у Фейсбук: приєднуйтесь!

– Ви є керівником рівненської філії “Феєрії мандрів”. А в яких ще містах знаходяться представництва вашої фірми?

– У Львові є декілька наших фірм, чимало у Києві, також багато наших представництв функціонують на східній Україні. Луганськ, Донецьк, Крим – там теж є наші представництва. На Західній Україні нас є менше, але я впевнена, що з кожним роком і навіть не з кожним роком, а з кожним місяцем нас ставатиме більше. Ми позиціонуємо себе як ідейні туристи, саме тому ми ще й видаємо україномовні книги про подорожі. Це дозволяє людям дізнатися більше про країни, в яких вони планують, чи хотіли би колись побувати. Також щороку ми видаємо каталог “Феєрії мандрів”, де описані всі наші автобусні та авіатури, тобто людина може зручно та швидко ознайомитися з усіма цікавими пропозиціями. Крім того, зараз є спеціальна пропозиція від “Феєрії мандрів” – ми пропонуємо авіапереліт за ціною автобусного переїзду. Тим самим людина не втрачає кількість днів свого відпочинку і ти вже за кілька годин може милуватися прекрасними краєвидами. “Життя одне. Живи! Подорожуй”.

Туристичне агентство “Феєрія мандрів”
м. Рівне, вул. Кавказька, 9а, оф. 106
(066) 078-29-79
(098) 38-005-48
(067) 855-18-31
rivne@feeria.ua
http://feerie.com.ua


Партнер зйомки програми "Ранкова кава" - кав'ярня "Дежавю"
м.Рівне, вул. Чорновола, 12а.







На правах реклами